Spor
  • 27.9.2010 11:14

GUİZA AZİZ YILDIRIM'I BÖYLE ÇILDIRTMIŞ

'Rubin'e gitmeyince başkan çıldırdı'

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, AS gazetesinde bugün yayımlanan demecinde, 1,5 yıl sakat oynadığını belirtti. Guiza ayrıca, "Rubin'e gitmeyince Başkan Yıldırım" çıldırdı dedi

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, AS gazetesinde bugün yayımlanan demecinde, 1,5 yıl sakat oynadığını belirtti ve kötü performasını buna bağladı.

Daniel Güiza, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kendisine en çok kızdığı konuyu açıkladı:

“Aziz Başkan’la aramızdaki problemler “Rubin Kazan’a gitmek istemiyorum” dediğimde başladı. Onların istediği bir takımda
oynayamazdım.. Hem F.Bahçe’de de 6 milyon Euro alacağım, orada da. Rusya soğuk, niye gideyim ki?”

TOPUĞUNDAN geçirdiği ameliyat sonrası tedavisini İspanya’da sürdüren Daniel Güiza, F.Bahçe’de neler yaşadığıyla ilgili bilgiler vermeye devam ediyor.. AS Gazetesi’nden Javier Gomez Matallanaz’a röportaj veren Güiza, başkan Aziz Yıldırım’la neler yaşadığını da anlattı:

“BAŞKANLA aramızdaki bütün problemler “Ben Rubin Kazan’a gitmek istemiyorum” dediğimde başladı. Onların istedikleri yerde oynamayacağımı söyledim, özellikle de F.Bahçe’yle kontratım varken. O sırada beni İspanya’dan Hercules de istiyordu ve İspanya’ya kendimi yeniden kanıtlama şansım vardı. Başkan dönünce tekrar görüşeceğimizi söyledi.

‘ŞU AN ARAMIZ İYİ’

RUSYA çok çirkin ve soğuk bir ülke olduğu için kesinlikle gitmek istemedim. Ayrıca Türkiye’den 2 yıl için 6 milyon Euro kazanırken, Rusya’da da 6 kazanacaktım. Niye gideyim ki? Ben doğru olan› yaptım.

ŞU anda F.Bahçe’de her şey yolunda. Aziz Başkan bana karşı fikirlerini tamamen değiştirdi ve artık çok iyi. Zaten İspanya’ya gelmeden önce beni yemeğe davet etti ve bana ameliyatımla ilgili söz verdi.

DÜNYA Kupası’na çağrılmadığım için şok oldum. O gece yaflad›klar›m› anlatırken bile içim bir tuhaf oluyor. Çok ağladım. Ülkem adına Dünya Kupası’nda oynamak gibi bir çocukluk hayâlimi elimden aldılar. Kadro açıklanmadan yarım saat önce Hierro beni aradı ve durumu bildirdi. Gözümden yaşlar geldi ve ne yapacağımı bilemedim. Final maçına davet edildim ancak F.Bahçe gitmeme izin vermedi.

‘ALKOL İÇMİYORUM’

BENİM hakkımda her şeyi düşünebilirler ancak sessiz bir hayatım var, her an ailemle beraberim ve dışarı yemek için çıkıyorum. Benim hayatım böyle ve bundan farklı bir durum yok. Beni parti çocuğu olarak tanımlayanlar oynadığım maçlarda koşup koşmadığıma baksınlar. İnsanlar sadece konuşuyor. 20 yaşındayken dışarı çıkıp içki içmek normaldi. Ama artık değil.

MOURINHO R.Madrid’de kesinlikle çok şeyi değiştirecektir. Barcelona da futbolu adeta başka bir dünyaya taşıdı, onlar başka bir gezegenden. Bence dünyanın en iyi takımı Barcelona.”

‘Bir F.Bahçeli o anonsu nasıl yapar?’

GÜIZA, geçen sezonun son haftasında oynanan ve anons rezaleti yaşanan maçı da unutamamamış.. İşte İspanyol yıldızın o dakikalarla ilgili görüşleri: “Şampiyonluğu son dakikada kaybetmek çok çirkin ve zordu. Beşiktaş karşılaşma boyunca gerideydi ve bir gol daha atsalar şampiyon bizdik. Anons geldi ve biz kazandık zannettik. Ancak daha sonra bu anonsun yalan olduğunu öğrendik, F.Bahçe Kulübü için çalışan biri böyle bir yanlışı nasıl yapabilir?”

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:17

İLGİLİ HABERLER