Gündem
  • 22.10.2005 02:43

"GÜLBEN ERGEN SKANDALLARLA ANILAN BİR KADIN"

Gülben Ergen’in ‘Hülya Avşar dahil rakibim kalmadı’ şeklindeki açıklaması karşısında Avşar, sessiz kalmayı tercih etti. Ancak kardeşi Helin Avşar, ‘Ablam sustuğu için ben cevap veriyorum. Skandallarla anılan birisi, ablama rakip olamaz!’ diye zehir zemberek bir açıklamada bulundu.

Gülben Ergen’in Hürriyet’e yaptığı ‘Polemik yaratacak kimse kalmadı. Hülya Avşar da dahil rakibim yok’ şeklindeki açıklaması, sanat dünyasında bomba etkisi yarattı. Herkes, nasıl bir cevap vereceğini merakla beklerken Hülya Avşar, sessiz kalmayı tercih etti. Ancak ünlü sanatçının kardeşi Helin Avşar, Gülben Ergen hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Helin Avşar, ‘O kadar sinirlendim ki... Ablam sustuğu için ben cevap veriyorum’ dedi. Helin Avşar, şunları söyledi:

‘Gülben Hanım’ın bu sözlerini talihsiz bir açıklama olarak kabul ediyorum. Bir daha ablamın adını ağzına almasın! Skandallarla anılan bir kadın, ablama rakip olamaz. Bu tür konularda kendisi ablamdan bir film önde, unutmasın! Hülya Avşar ile alıp veremediği nedir, anlamadım. Ablamın bu kadar yıldır çalışmalarını, bir film çekerken yaşadığı zorlukları çok iyi bilen birisiyim. Gülben Hanım, neyi ile övünüyor acaba? Evliliğine saygım var ama bir evlilik yapınca mı aile sanatçısı olunuyor? O, ancak skandalların yıldızı olur. Bu konuşmalarımdan sonra ablam bana ceza verecek biliyorum. Belki de bir yıl küs kalacağım onu da biliyorum ama içimi dökmek istedim.’

Hülya Avşar’ın menajeri Uğur Sandal ise, Gülben Ergen’in yakında bir dizinin çekimlerine başlayacağını, bu yüzden de Hülya Avşar’a laf atarak gündemde kalmaya çalıştığını belirtti.


Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:50

İLGİLİ HABERLER