Gündüz öğretmen gece fuhuşa çıkan travesti
Gündüzleri erkek olarak ilkokul öğrencilerine ders veren Tylor Martinez, akşamları Linda Elizabeth adıyla sokaklara çıkıp fuhuş yapıyor.
22 yaşındaki Tylor Martinez Guatemala'da yaşıyor.O iki ayrı dünya arasında gidip gelen bir transseksüel.Hem erkek hem kadın.Hem öğretmen hem fahişe.Dünyada böylesine tezat hayat süren belki de ilk insan.
Tylor Martinez, öğretmenlik lisansını aldıktan sonra bir okulda göreve başlamış.Tylor Martinez, "Benim için fuhuş bir zorunluluk oldu" diyor.
Akşamları erkek bulabilmenin en kolay yolu olarak fuhuşu gördüğünü söylüyor.Fuhuş yaparken kendisini kadın olarak gördüğünü belinten Martinez, "Mini etekle sokaklarda müşteri beklemek beni kadın gibi hissettiriyor" dedi.
Evinde hem erkek hem kadın elbiseleri bulunan Martinez, "Belki de ders verdiğim çocukların babalarıyla ilişkiye giriyorum.Umurumda da değil" şeklinde konuştu.
HABERVİTRİNİ ÖZEL
İŞTE O YARI ADAM YARI KADIN
Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 15:00