Yaşam
  • 13.12.2004 03:43

GÜZİN ABLA'YA "NEDEN ERKEKLER BÖYLE DÜŞÜNÜYOR?" SORUSU...

Merhaba Güzin Abla. Ben 18 yaşında genç bir kızım. Benim soracağım soru cinsellikle ilgili. Bu yaşıma kadar cinsel birlikteliğim olmadı. Zaten olmasını da istemiyorum. Çok hoşlandığım bir insan bile bana cinsel yönden yaklaşırsa ondan soğuyorum.

Ben bunu sadece gerçek anlamda severek evlendiğim insanla paylaşmak istiyorum. Ama günümüz erkekleri malum. Bir süre çıktıktan sonra işi yatağa götürmek istiyorlar. Onlar için çok doğal bir istek ama bana ters geliyor.

Belki benim gibi düşünen başka kızlar da vardır ama neden erkekler böyle düşünüyor anlayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

<ı>RUMUZ: YANILGI

Sevgili kızım, 18 yaşındasın, ve henüz cinselliği yaşamadığın için sanki çok anormal bir şey yapmışcasına, bana sormak ihtiyacı duyuyorsun.

Belli ki, çevrendekiler, özellikle de çıktığın erkek arkadaşların sana bunun anormal olduğunu söylemekteler. Hatta sana ‘Belki de sen soğuk bir kızsın, bir anormallik var sende’ diye, hem seni zorlayabilirler, hem de kendinden kuşku duymana neden olabilirler. Oysa senin gerçek anlamda sevdiğin biriyle ilk kez bu duyguyu yaşamak istemen, cinsel yakınlaşmayı onunla tatmayı planlaman son derecede doğal.

Bu senin arzun, hiç kimse buna karışamaz. Bunun için de seni zorlamalarına izin verme. Kendini hazır hissetmeden, sırf karşı taraf seni zorladığı için kabul etme. Hem sakın unutma! Erkekler flört ederken bekareti hiç umursamaz görünüyorlar ama iş evlenmeye gelince ‘bakire olmazsa istemeyiz’ diyorlar.

 

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:26

İLGİLİ HABERLER