FETÖ'cü Emre Uslu kurulan tezgahı itiraf etti

2 dk okuma
FETÖ'cü Emre Uslu kurulan tezgahı itiraf etti

Hızlı Özet

ABD Başkanı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı muhalefeti destekleyeceğini açıkladı. CHP lider Kılıçdaroğlu, Biden’a İngilizce tebriğiyle, Ekrem İmamoğlu ise tartışmaya sebep olan İngilizce video ile mesajı aldıklarını deklare etti.






Hükümete yönelik iftiralarda bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker'in harekete geçme nedenini FETÖ firarisi Emre Uslu'nun 6 ay önce ağzından kaçırdığı ortaya çıktı.



Türkiye’ye karşı Dubai merkezli operasyon başlatıldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, erken seçim talebi ve adaylık mesajlarıyla sahneye çıktı. Aynı Kılıçdaroğlu, "İlişkileri düzelteceğiz" mesajıyla ABD'ye selam çaktı. Türkiye’yi hedef alan iftiralarla altyapısı hazırlanan bu kirli planı, FETÖ firarisi Emre Uslu'nun 6 ay önce ağzından kaçırdığı ortaya çıktı.



Biden sinyal verdi



ABD Başkanı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı muhalefeti destekleyeceğini açıkladı. CHP lider Kılıçdaroğlu, Biden’a İngilizce tebriğiyle, Ekrem İmamoğlu ise tartışmaya sebep olan İngilizce video ile mesajı aldıklarını deklare etti.



Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olabileceğinin sinyalini verdi



2 Mayıs’ta Erdoğan'ı yıpratmak, muhalefete alan açmak için suç örgütü liderinin reklam yüzü olduğu Dubai merkezli operasyon için düğmeye basıldı. Suç örgütü liderinin yayınladığı videoların ardından Kılıçdaroğlu, önce cumhurbaşkanı adayı olabileceğinin sinyalini verdi, sonra da erken seçim istedi.



ABD'ye selam çaktı



Joe Biden’ı ‘İngilizce’ tebrik eden dünyadaki ilk muhalefet partisi lideri olan Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün yaptığı açıklamada, “ABD ile ilişkileri düzelteceğiz” diyerek Washington’a ‘hazırız’ mesajı verdi. CHP’li Ünal Çeviköz, “Biden’dan beklentimiz demokrasi vurgusu” açıklamasıyla kumpasa yeşil ışık yakmıştı.



Tezgahta FETÖ de var



FETÖ firarisi Emre Uslu, bu kumpası 8 Aralık’ta bir videoda ağzından kaçırdı. ABD’nin bir Körfez ülkesinin desteğiyle Kılıçdaroğlu'nu iktidar yapmak istediğini söyleyen Uslu, “6 ay içerisinde Kılıçdaroğlu'nu iktidara getirmek için deneme olabilir” dedi. 2 Mayıs’ta Peker Dubai’den sahne aldı.




Bu haber 1585 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Michal Gasparik:
Gündem
#Şampiyonlar Ligi#Fenerbahçe#Gasparik

Michal Gasparik:

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın Fenerbahçe

Habervitrini14295 Görüntüleme
2026 YKS Sonuçları Açıklandı: ÖSYM sonuc.osym.gov.tr ve e-Devlet Üzerinden TYT, AYT, YDT Puan Sorgulama
Gündem
#osym#yks#YKS açıklandı mı

2026 YKS Sonuçları Açıklandı: ÖSYM sonuc.osym.gov.tr ve e-Devlet Üzerinden TYT, AYT, YDT Puan Sorgulama

Milyonlarca adayın iştirak ettiği 2026 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) neticeleri ilan edildi. Katılımcılar, 21 Temmuz Salı gününden itibaren TYT, AYT ve YDT puanları ile başarı sıralamalarına ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden erişim sağlayabiliyor.

Habervitrini13723 Görüntüleme
Gülistan Doku cinayeti.. Eski Vali Eşi Handan Sonel'in de Olduğu 15 Kişi Gözaltında
Gündem
#Handan Sonel#Gülistan Doku#Tunceli

Gülistan Doku cinayeti.. Eski Vali Eşi Handan Sonel'in de Olduğu 15 Kişi Gözaltında

5 Ocak 2020'den beri kayıp olan üniversite öğrencisi Gülistan Doku soruşturması kapsamında yeni bir operasyon düzenlendi. Tunceli ve Erzurum başsavcılıklarının talimatıyla beş ilde gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlarda, eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel'in eşi Handan Sonel'in de aralarında bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı.

Habervitrini9768 Görüntüleme
İş İnsanı Tijen Mergen'in Boğaziçi Mezuniyeti Paylaşımı Tartışma Yarattı
Gündem

İş İnsanı Tijen Mergen'in Boğaziçi Mezuniyeti Paylaşımı Tartışma Yarattı

Boğaziçi Üniversitesi'nin 159. Mezuniyet Töreni'ne iştirak eden iş insanı Tijen Mergen, sosyal medya platformu LinkedIn üzerinden yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Mergen, törende gözlemlediği muhafazakar giyim tarzına sahip öğrenci ve ailelere yönelik eleştirileriyle dikkat çekti.

Habervitrini10656 Görüntüleme