Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Stuttgart'ı ağırladı ve bu karşılaşmada Aleksey Batrakov, sergilediği performansla bir kez daha ön plana çıktı.
Sarı-kırmızılıların Rus futbolcusu, Alman temsilcisine karşı attığı iki golle Şampiyonlar Ligi'ndeki gol sayısını dörtle buluşturdu. 4 MAÇTA 4 GOL!
Avrupa sahnesinde Galatasaray formasıyla öne çıkan 21 yaşındaki Batrakov, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı dört müsabakada dört gole ulaşarak maç başına bir gol ortalaması yakaladı.
Gol yollarındaki etkinliği ve hücumdaki üretkenliğiyle ön plana çıkan Batrakov, sarı-kırmızılı ekibin Avrupa'daki önemli oyuncularından biri oldu.
AVRUPA'DA GOL SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR Rus futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde daha önce Barcelona ve Lille karşılaşmalarında da gol atmıştı. Stuttgart karşısında kaydettiği iki golle Avrupa'daki etkisini sürdürdü.
Batrakov, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın en skorer isimlerinden biri konumunda bulunuyor.
GALATASARAY'DA 4 DEĞİŞİKLİK Teknik Direktör Okan Buruk, Konyaspor maçına kıyasla Stuttgart karşılaşmasında 4 farklı oyuncuya şans verdi.
Şampiyonlar Ligi 4. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Almanya'nın Stuttgart takımıyla karşı karşıya geldi.
Okan Buruk, önceki Konyaspor müsabakasının ilk 11'ine göre 4 değişikliğe gitti.
Wilfried Singo, Eren Elmalı, Gabriel Sara ve Rafael Leao'nun yerine Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs, Mario Lemina ve Barış Alper Yılmaz forma giydi.
GALATASARAY'IN BAŞLANGIÇ 11'İ Mücadeleye; Uğurcan Çakır, Roland Sallai, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs, Mario Lemina, Lucas Torreira, Yunus Akgün, Aleksey Batrakov, Barış Alper Yılmaz ve Victor Osimhen ile başlandı.
Yedek kulübesinde ise Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, El Chadaille Bitshiabu, Gabriel Sara, Leroy Sane, Eren Elmalı, Lesley Ugochukwu, İlkay Gündoğan, Deniz Gül, Rafael Leao, Renato Nhaga ve Wilfried Singo bekledi.
MELO MAÇI STATTA İZLEDİ Galatasaray'ın eski Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, Stuttgart karşılaşmasını stadyumdan takip etti.
Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Melo, istekleri geri çevirmeyerek imza verdi ve fotoğraf çekildi.
JESUS DE MIGUEL İÇİN SAYGI DURUŞU Karşılaşma öncesinde, yaşamını yitiren Tenerife'nin İspanyol futbolcusu Jesus de Miguel için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Saygı duruşu süresince LED panolar kapatıldı, skorboardlarda ise Miguel'in fotoğrafları gösterildi.
Kaleci Jesus Owono ile yaşadığı ikili mücadelede göğsüne sert darbe alan Jesus de Miguel'in kalbi durdu ve hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
ATAKAN KARAZOR STUTTGART'IN 11'İNDE Milli futbolcu Atakan Karazor, Galatasaray karşılaşmasında Stuttgart'ın başlangıç kadrosunda yer aldı.
Alman ekibi, Bredlow, Hendriks, Chabot, Mittelstadt, Leweling, Prömel, Atakan Karazor, Führich, Deniz Undav, El Khannouss ve Demirovic on biriyle sahaya çıktı.
TRİBÜNLER DOLUYDU Galatasaray taraftarları, Stuttgart maçında takımlarını yalnız bırakmadı.
İstanbul’daki yağmurlu hava koşullarına rağmen RAMS Park tribünlerini dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, müsabaka öncesinde yaptıkları tezahüratlarla oyunculara destek verdi.


.jpg?format=webp)

