İlginç hırsızlık kamerada: Yaşlı hırsız mali defteri çalıp çikolata yedi

••1 dk okuma
İlginç hırsızlık kamerada: Yaşlı hırsız mali defteri çalıp çikolata yedi

Hızlı Özet

“Şişli’de bir işyerine giren 70 yaşındaki hırsız, içeriden dizüstü bilgisayar, mali defter ve koleksiyon yapılan alkol şişelerini çaldı”






Şişli’de bir işyerine giren 70 yaşındaki hırsız, içeriden dizüstü bilgisayar, mali defter ve koleksiyon yapılan alkol şişelerini çaldı. Soğukkanlı hırsız işyerinden çıktıktan sonra dikkat çekmemek için bir de çikolata yedi. Yaşananlar kameralara yansırken, Şişli polisi tarafından kısa sürede yakalanan hırsız adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.





Şişli Fulya'da önceki ay meydana gelen olayda öğle saatlerinde cadde üzerindeki bir işyerine giren bereli ve çantalı yaşlı bir şahıs, içeriden dizüstü bilgisayar, mali defter ve 8 adet koleksiyon yapılan boş alkol şişesi çaldı. Hırsız ardından dışarıya çıkarak hiçbir şey olmamış gibi cebinden çıkarttığı çikolatayı yemeye başladı.



Mali defteri çalıp çikolata yedi



Bir süre sonra uzaklaşan hırsız kayıplara karışırken, işyeri sahibinin şikayeti üzerine Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şahsın eşkalini belirledi. Devam eden çalışmalara polis ekipleri, olaydan 3 gün sonra cadde üzerinde hırsızın eşkaline benzeyen bir şahsı durdurdu. Yapılan incelemeler sonucunda işyerinden hırsızlık yapan şahısın C.A.D.A. (70) olduğu belirlendi.



Şişli polisinin yakaladığı hırsız adli kontrolle serbest kaldı



Bunun üzerine gözaltına alınan şahıs, emniyete götürüldü. Emniyette ifadesi alınarak “işyeri ve kurumdan hırsızlık” suçundan adli işlem yayılan şahıs adliyeye sevk edildi. Şahıs çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.




Bu haber 635 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek : Fon vurguncularını parayı iade etmek kurtarmaz!
Asayiş

Bakan Gürlek : Fon vurguncularını parayı iade etmek kurtarmaz!

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, fon soruşturmalarında gönüllü iade yapan kişi ve şirketlerin hukuki sorumluluktan kurtulamayacağını vurguladı. İade edilen paraların gerçek hak sahiplerine ulaştırılacağını belirten Gürlek, soruşturmayla bağlantılı kişi ve şirketlerin mal varlıklarına yönelik tedbirlerin süreceği mesajını verdi.

Habervitrini10532 Görüntüleme
Almanya'nın aradığı Berısha İzmir'de yakalandı! MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon
Asayiş

Almanya'nın aradığı Berısha İzmir'de yakalandı! MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon

Almanya tarafından uluslararası seviyede aranan 'Valmir Berısha' isimli şahıs İzmir'de yakayı ele verdi. Uyuşturucu ticareti suçlaması ile hakkında yakalama kararı olan Berısha MİT ve Emniyet'in ortak operasyonu ile gözaltına alındı.

Habervitrini11479 Görüntüleme
Aynı sokakta 3 günde ikinci cinayet
Asayiş

Aynı sokakta 3 günde ikinci cinayet

Olay, cumartesi günü saat 18.00 sıralarında Kağıthane'nin Hamidiye Mahallesi Hendek Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta bulunan oto yıkama işletmesine motosikletle gelen kasklı 2 şüpheli, iş yeri sahibi Tolga Derebaşı'na art arda ateş açtı.

Habervitrini14036 Görüntüleme
3 yılda 30 uçuş! Üreme örgütünde kirli çark nasıl işledi?
Asayiş

3 yılda 30 uçuş! Üreme örgütünde kirli çark nasıl işledi?

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Arnavutluk ve Gürcistan bağlantılı yasa dışı üreme hücresi ticaretine ilişkin yürütülen soruşturmada, yeni detaylar ortaya çıktı.

Habervitrini12675 Görüntüleme