İsrail’in başkenti Tel Aviv ve çevresi, gece yarısından itibaren adeta ateş çemberine döndü. Saatler 01:30’u gösterdiğinde gerçekleşen günün beşinci füze saldırısı, Ramat Gan, Petah Tikva ve Bnei Brak bölgelerinde büyük bir yıkıma yol açtı. Çok sayıda binanın isabet aldığı, araçların küle döndüğü ve yaralıların olduğu sıcak bölgeden en güncel detayları A Haber Programlar Müdürü Emine Kavasoğlu aktarırken kameraman Niyazi Kurt bölgedeki yıkımı görüntüledi.
Sıcak bölgeden bildiren Emine Kavasoğlu, 'Saatler 01:30'a yaklaştığında gerçekleşmişti bugünün beşinci füze saldırısı ve bir kez daha Ramat Gan'da parça düşmeleri yaşandı' ifadelerini kullanarak saldırının şiddetini dile getirdi.
Bölgede çalışmaların halen devam ettiğini vurgulayan Kavasoğlu, 'İki kişinin yaralandığı bilgisi var bölgede ki bir kişiyi kurtarma çalışmaları uzun sürdü.
Zira binanın en üst katı direkt isabet aldı ve yıkım meydana geldi' şeklinde konuştu.
ŞEHRİN EN İŞLEK NOKTASI HEDEFTE
Saldırının gerçekleştiği noktanın önemine dikkat çeken Emine Kavasoğlu, 'Binadakiler tahliye edildi ama çevrede tabii büyük bir korkuya neden oldu bu patlama.
Zira burası çok işlek bir nokta; hemen yan tarafında alışveriş merkezleri, iş yerleri, restoranlar ve kafelerin olduğu bir bölge' dedi.
Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
kaynak olarak ekleyin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bilinen en eski Kadeş Barış antlaşmasına ait çivi yazısı tablet parçası Türkiye'de bulundu
İki yüzyıl boyunca aralıklı olarak bölgesel kontrol için yapılan çatışmaların ardından, Mısır Firavunu II. Ramses ve Hitit Kralı III. Hattuşili, günümüzde Kadeş Barış Antlaşması olarak bilinen anlaşmayı imzaladılar. Hükümdarlar, ünlü Kadeş Savaşı'ndan yaklaşık 15 yıl sonra bu anlaşmayı imzalayarak, kayıtlı tarihteki en eski barış bildirisini imzaladılar.

"Başörtülü hakimi reddediyorum" diyen avukat için sürpriz karar
Ankara'da görülen bir davada mahkeme başkanı ve üye hakimin başörtülü olmasını gerekçe göstererek reddihakim talebinde bulunan avukat Alperen Demirdiş, yargılandığı 3 yıla kadar hapis istemli davada suçun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle beraat etti.

Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'in kimyasını bozan erken seçim çıkışı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim tartışmalarında tavrını belli etti. Kılıçdaroğlu,

Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, Yeni Parti’ye katıldı!
İstanbul siyasetinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, Yeni Parti’ye katıldığını açıkladı.
