İşte İstanbul'un son anket sonuçları

1 dk okuma
İşte İstanbul'un son anket sonuçları

Hızlı Özet

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, bir televizyon programına konuk oldu.







AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, katıldığı bir televizyon programında AK Parti'nin İstanbul'daki son oy oranını açıkladı.




AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, bir televizyon programına konuk oldu.



Kabaktepe, AK Parti'nin İstanbul'daki son oy oranını açıkladı.




AK Partili isim açıkladı... İşte son anket sonuçları






AK Parti'nin net kazanacağını belirten Kabaktepe şöyle konuştu:



"Şunun altını çizmek lazım! Önceki seçimlere baktığımız zaman AK Parti'nin oyu düşmedi. Daha yüksek oy aldı. KONDA bir araştırma yayınladı. CHP'ye Türkiye geneli 24 verdi. İstanbul da Türkiye genelinin ya 1-2 puan üstüdür ya da 1-2 puan altıdır. AK Parti'ye de 32 verdi. Bizim iki ay önce yaptığımız araştırmada, İstanbul'da bizim oyumuz 39. Bu bizim oyumuz. İttifak oyumuz değil. İttifak oyumuz 46. Bu oy oranları hem 2023 kazanmamızı hem de Büyükşehiri kazanmamız anlamına gelir."






Bu haber 1804 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Olcay Hanım'ın cenazesinde mecburi tokalaşma
Gündem

Olcay Hanım'ın cenazesinde mecburi tokalaşma

Eski CHP Genel Başkanı merhum Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal, Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor. Siyaset dünyasını bir araya getiren cenaze törenine, Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun soğuk tokalaşması ile alandaki "iki genel başkan" çelengi damga vurdu. İkilini tokalaşırken göz göze gelmedikleri görüldü.

Habervitrini11903 Görüntüleme
15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili skandal ifadeler kullanmıştı: Nasuh Mahruki tutuklandı
Gündem

15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili skandal ifadeler kullanmıştı: Nasuh Mahruki tutuklandı

Mahruki, "15 Temmuz önceden fark edilmiş ancak rejim değişikliği için bir fırsat olarak görülerek bilerek engellenmemiş, kontrollü bir şekilde kalkışılmasına müsaade edilmiş bir darbe girişimidir" şeklinde skandal sözlere imza atmıştı.

Habervitrini12203 Görüntüleme
Oğuzhan Uğur'un Babala TV hesabına yurt dışından yüklü miktarda döviz geldi
Gündem

Oğuzhan Uğur'un Babala TV hesabına yurt dışından yüklü miktarda döviz geldi

Oğuzhan Uğur’un “gerçek faydalanıcısı” olduğu Babala TV’nin banka hesabına yurt dışından gelen yüklü bir miktar döviz nedeniyle, özel bir bankanın MASAK’a şüpheli işlem bildiriminde bulunduğu öğrenildi.

Habervitrini11451 Görüntüleme
Haluk Levent : Bana güvenmeyin, hepinizi satarım
Gündem

Haluk Levent : Bana güvenmeyin, hepinizi satarım

AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent ile ilgili yürütülen soruşturmada, milyarlarca liralık bir yolsuzluğun MASAK tarafından tespit edildiği belirtildi. Levent'in 6 Şubat depremi yardımlarını suistimal ettiği, çeşitli vaatlerle insanları aldattığı ve bu suçlamalarla tutuklandığı bildirildi.

Habervitrini11223 Görüntüleme