Kılıçdaroğlu CHP'nin siyaset anlayışını özetledi: CHP bugüne kadar görmezden geldi

••1 dk okuma
Kılıçdaroğlu CHP'nin siyaset anlayışını özetledi: CHP bugüne kadar görmezden geldi

Hızlı Özet

“CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te düzenlenen Şanlıurfa Dernekler Buluşması'nda yaptığı konuşmada, partisi adına 'özeleştiri' yaptı. Kendilerine yöneltilen, "Bizi görmezden geliyorsunuz" eleştirilerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Eğriye eğri, doğruya doğru. CHP, burada Şanlıurfalıları biraz görmezden geldi." diye konuştu.”






Kılıçdaroğlu partisinin siyaset anlayışını özetledi: CHP bugüne kadar Şanlıurfalıları görmezden geldi



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te düzenlenen Şanlıurfa Dernekler Buluşması'nda yaptığı konuşmada, partisi adına 'özeleştiri' yaptı. Kendilerine yöneltilen, "Bizi görmezden geliyorsunuz" eleştirilerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Eğriye eğri, doğruya doğru. CHP, burada Şanlıurfalıları biraz görmezden geldi." diye konuştu.



İttifak ortağı HDP'nin 'ortak miting yapma' çağrısının ardından yurdun çeşitli noktalarında miting yapma kararı alan CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'in ardından ikinci durak olarak yarın Şanlıurfa'ya gidecek.



Miting öncesinde Gaziantep'te çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa Dernekler Buluşması'nda partililere hitap etti.



"DOĞRUYA DOĞRU ŞANLIURFALILARI GÖRMEZDEN GELDİK"



Kendisine yöneltilen "Bizi görmezden geliyorsunuz" eleştirilerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Eğriye eğri, doğruya doğru. CHP, burada Şanlıurfalıları biraz görmezden geldi. Belki de hiç görmezden geldi." diye konuştu.




Bu haber 1114 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ABD Dışişleri Bakanlığı Türkiye - Libya anlaşmasında kıvırdı, geri adım attı.. İşte iki açıklamadaki farklar
Gündem

ABD Dışişleri Bakanlığı Türkiye - Libya anlaşmasında kıvırdı, geri adım attı.. İşte iki açıklamadaki farklar

Düzeltilmiş açıklamada, "Türkiye-Libya sınır belirleme mutabakat zaptının onaylanmasının duyurulması bölgede gerilimi artırmış, yararsız ve kışkırtıcıdır ve bu konudaki tutumumuz değişmemiştir" denildi. "Doğu Akdeniz'deki ortaklarımız da dahil olmak üzere tüm ülkeleri, denizcilik anlaşmazlıklarını iyi niyetli müzakereler yoluyla çözmeye ve her türlü kışkırtıcı davranıştan kaçınmaya teşvik ediyoruz. Yunanistan ve Türkiye, NATO müttefikleridir. Herhangi bir anlaşmazlık alanını ele almak için ikili olarak görüşmeye teşvik ediyoruz."

Habervitrini11551 Görüntüleme
İran : Mekke ittifakına kapımız açık
Gündem

İran : Mekke ittifakına kapımız açık

Orta Doğu’da tırmanan askeri gerilimin ve bölgesel denklemdeki diplomatik trafiklerin gölgesinde İran net mesajlar verdi. İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, düzenlediği basın toplantısında diplomasi masasından kaçan tarafın kendileri olmadığını belirtirken, ABD’nin müzakere anlayışını sert sözlerle eleştirdi.

Habervitrini15044 Görüntüleme
Laik Azeriler bayram ediyor.. Azerbaycanlı gazeteciden Oktay Saral için hadsiz çıkış!
Gündem

Laik Azeriler bayram ediyor.. Azerbaycanlı gazeteciden Oktay Saral için hadsiz çıkış!

Bakü'nün Kararını Of'taki Danışman Belirleyemez": Bakü yönetimine yakınlığıyla bilinen Azerbaycanlı gazeteci Aziz Alibeyli, Saral'ın istifasının ardından dikkat çeken bir paylaşım yaparak şunları kaydetti:

Habervitrini14262 Görüntüleme
Gürsel Tekin : Cumhurbaşkanı adayımız hazır
Gündem

Gürsel Tekin : Cumhurbaşkanı adayımız hazır

CHP İstanbul eski İl Başkanı Gürsel Tekin, Türkiye Basın Federasyonu’nun “Anadolu Sohbetleri” programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP’nin cumhurbaşkanı adayının hazır olduğunu ve günü gelince açıklanacağını söyleyen Tekin, “Terörsüz Türkiye” sürecini ve Mekke İttifakı gibi dış politika adımlarını desteklediklerini belirtti. Tekin, CHP’den ayrılanların kurduğu yeni partiye tepki gösterirken, İBB Meclisi’ndeki dengelere ilişkin de uyarıda bulundu.

Habervitrini10594 Görüntüleme