Meteoroloji’den uyarı: 14 ilde kar, sağanak ve fırtına

••1 dk okuma
Meteoroloji’den uyarı: 14 ilde kar, sağanak ve fırtına

Hızlı Özet

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Ocak Perşembe günü için 14 ilde sarı kodlu uyarı yayımlayarak kuvvetli yağış, kar ve fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.”

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Ocak Perşembe günü için 14 ilde sarı kodlu uyarı yayımlayarak kuvvetli yağış, kar ve fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 22 Ocak Perşembe günü için 14 ilde sarı kodlu meteorolojik uyarı yayımladı

İzmir, Aydın, Muğla, Antalya: Gök gürültülü sağanak yağış ve rüzgar

Manisa, Balıkesir: Gök gürültülü sağanak yağış

Isparta, Burdur: Karla karışık yağmur

Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis, Osmaniye: Kar yağışı

Kıyı Ege'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın, sabah saatlerinden itibaren bölgenin kuzeyinden başlamak üzere İzmir, Aydın ve Muğla çevreleri ile Manisa'nın batı, Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Batı Akdeniz'de görülecek yağış, kuvvetli güneyli rüzgarla Antalya geneli ile Isparta'nın güney, Burdur'un doğu çevrelerinde kuvvetli, Antalya merkezi ile batı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması öngörülüyor.

Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'da görülecek kar yağışı Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevreleri ile Kahramanmaraş'ın güney, Osmaniye'nin doğu ve Şanlıurfa'nın batısında da kuvvetli olacağının tahmin ediliyor.

Vatandaşlardan ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kıyı kesimlerde hortum riski, yağış anında kuvvetli rüzgar ile kar yağışı görülecek yerlerde buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bu haber 490 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mustafa Sandal'ın eşi 3 milyarlık fon kazancını iade etmek için savcılığa başvurdu!
Gündem

Mustafa Sandal'ın eşi 3 milyarlık fon kazancını iade etmek için savcılığa başvurdu!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü fon soruşturmasında şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sütşurup Sandal ve babası Cihan Sütşurup hakkında yeni gelişme yaşandı. TERA'nın TLY fonundan toplam 2 milyar 994 milyon TL kâr elde ettikleri belirtilen baba ve kızın, kazançlarını iade etmek için avukatları aracılığıyla Başsavcılığa başvurduğu öğrenildi. Başsavcılık, avukatları Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) yönlendirirken iade sürecinin ayrıntıları henüz netleşmedi.

Habervitrini11094 Görüntüleme
Dünyanın peşinde olduğu elementler Türkiye'de! Çin basını 'Eskişehir' dedi
Gündem

Dünyanın peşinde olduğu elementler Türkiye'de! Çin basını 'Eskişehir' dedi

Çinli bilim insanları, Türkiye'nin Eskişehir'deki Kızılcaören nadir toprak elementi sahasını mercek altına aldı. South China Morning Post'un haberine göre araştırmacılar, bölgedeki minerallerin oluşum sürecini inceleyerek yeni jeolojik bulgulara ulaştı.

Habervitrini10931 Görüntüleme
Trump'tan İran'a yeni operasyon sinyali!
Gündem

Trump'tan İran'a yeni operasyon sinyali!

ABD Başkanı Donald Trump, Florida’da düzenlenen mitingde İran’a yönelik yeni bir saldırı ihtimalini gündeme getirdi. Trump, “İran’a bir küçük Destansı Öfke operasyonu daha gerçekleştirebiliriz” ifadelerini kullandı.

Habervitrini14527 Görüntüleme
Milas Belediyesi'nde 2,5 milyarlık sahte ihale skandalı! Başkan ve oğlu tutuklandı
Gündem

Milas Belediyesi'nde 2,5 milyarlık sahte ihale skandalı! Başkan ve oğlu tutuklandı

Muğla merkezli 13 ilde düzenlenen, 2,5 milyar lirayı aşan sahte ihale ve iş deneyim belgesi iddialarına yönelik soruşturmada 18 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz ile oğlu Doruk Topuz da yer aldı. Soruşturmada 2 şüpheli hakkında ev hapsi, 15 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Sahte belgelerle 3,7 milyar liralık 25 kamu ihalesine katılım sağlandığı öne sürüldü.

Habervitrini10639 Görüntüleme