Putin'in siyah kuşağı iptal edildi!

1 dk okuma
Putin'in siyah kuşağı iptal edildi!

Hızlı Özet

Dünya Tekvando Federasyonu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in siyah kuşağının iptal edildiğini açıkladı. Ayrıca, yapılacak hiçbir tekvando müsabakasında Rusya ve Belarus bayrağının sergilenmeyeceği milli marşlarının da çalınmayacağı aktarıldı.






Dünya Tekvando Federasyonu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in siyah kuşağının iptal edildiğini açıkladı.



Dünya Tekvando Federasyonu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in siyah kuşağının iptal edildiğini açıkladı. Ayrıca, yapılacak hiçbir tekvando müsabakasında Rusya ve Belarus bayrağının sergilenmeyeceği milli marşlarının da çalınmayacağı aktarıldı.



Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırısında 5. gün geride kalırken Dünya Tekvando Federasyonu da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili bir karar açıkladı. Dünya Tekvando Federasyonu’ndan yapılan açıklamada Putin’in siyah kuşağının iptal edildiği belirtildi. Aynı zamanda dünyada organize edilecek hiçbir tekvando müsabakasında Rus ve Belarus bayraklarının kullanılmayacağı ve milli marşlarının okunmayacağının altı çizildi. Konuyla ilgili ‘Barış zaferden daha değerlidir’ başlığıyla yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:



"Dünya Tekvando Federasyonu, “Barış Zaferden Daha Değerlidir” vizyonuna saygı ve hoşgörü değerlerine aykırı olan Ukrayna'daki masum hayatlara yapılan acımasız saldırıları şiddetle kınıyor. Bu bağlamda, Dünya Tekvando Federasyonu, Kasım 2013'te Vladimir Putin'e verilen fahri 9. dan siyah kuşağı geri çekmeye karar verdi.



Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile dayanışma içinde, Dünya Tekvando Federasyonu etkinliklerinde hiçbir Rus veya Belarus ulusal bayrağı veya marşı sergilenmeyecek veya çalınmayacaktır. Dünya Tekvando Federasyonu ve Avrupa Tekvando Birliği, Rusya ve Beyaz Rusya'da tekvando etkinlikleri düzenlemeyecek veya tanımayacaktır.



Dünya Tekvando Federasyonu’nun düşünceleri Ukrayna halkıyla birlikte ve bu savaşın barışçıl bir şekilde sona ermesini umuyoruz."




Bu haber 909 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hamaney ile Pezeşkiyan arasında kritik görüşme!
Dünya

Hamaney ile Pezeşkiyan arasında kritik görüşme!

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ülke Lideri Mücteba Hamaney ile bir araya gelerek ülkenin ekonomik ve askeri meselelerini görüştü.

Habervitrini13369 Görüntüleme
Trump: İran'ın askerlerinin maaşını ödeyecek parası yok
Dünya

Trump: İran'ın askerlerinin maaşını ödeyecek parası yok

Trump, İran’a yönelik deniz ablukasının ülkenin ekonomik krizini daha da ağırlaştırdığını öne sürdü. İran’ın askerlerinin maaşlarını ödeyecek parasının kalmadığını savunan Trump, Washington’ın Tahran’la “düşük profilde” ve yalnızca “yarı müzakere” halinde olduğunu belirterek İran’ın ekonomik durumunu yakından izlediklerini söyledi.

Habervitrini13186 Görüntüleme
İsrail'de 'Mekke İttifakı' paniği! Bakanın Türkiye sözleri dikkat çekti
Dünya

İsrail'de 'Mekke İttifakı' paniği! Bakanın Türkiye sözleri dikkat çekti

Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan arasında imzalanan Mekke Ortak Savunma Anlaşması'na tepki gösteren İsrail Diaspora Bakanı Chikli, Suudi Arabistan'ın Türkiye ile birlikte hareket etmeye başlamasını İsrail açısından “çok kötü bir gelişme” olarak değerlendirdi.

Habervitrini12664 Görüntüleme
Mekke Anlaşması Atina'yı çıldırttı : Patriotları Geri verin
Dünya
#turkiye#Pakistan#şahbaz şerif

Mekke Anlaşması Atina'yı çıldırttı : Patriotları Geri verin

Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan liderlerinin imzaladığı Mekke Anlaşması, Yunanistan'da muhalefetin sert tepkisine neden oldu. Muhalefet, Suudi Arabistan'da konuşlu bulunan Yunan Patriot hava savunma sistemlerinin ivedilikle geri getirilmesini talep etti.

Habervitrini14665 Görüntüleme