İçeriğe geç
Piyasa verileri yükleniyor
Reklam

SIRPLAR KARADZİÇ'İN YAŞADIĞI YERLERE TUR BAŞLATTI!..

Sırbistan'da bir turizm şirketinin, Bosnalı Sırpların savaş suçu işlemekle suçlanan eski lideri Radovan Karaciç'in yakalanmadan önce sahte kimlikle Belgrad'da yaşadığı yerlere geçen haftadan bu yana tur düzenlediği bildirildi.

SIRPLAR KARADZİÇ'İN YAŞADIĞI YERLERE TUR BAŞLATTI!..

Turizm şirketinin müdürü Tanja Bogdanov, "Pop art Radovan" adı verilen bu özel program kapsamında turistlerin, Karaciç'in doktor Dragan Dabiç kimliğiyle firari hayatı yaşarken oturduğu evi, gittiği barı ve yemek yediği yerleri görebildiklerini belirtti.



Bunun tamamen siyaset dışı bir program olduğunu söyleyen Bogdanov, Karaciç'in eski Yugoslavya için Lahey'de kurulan BM savaş suçları mahkemesine teslim edilmeden önce kaldığı Sırbistan savaş suçları mahkemesi önünden geçildikten sonra turun sona erdiğini kaydetti.

Reklam

2.302 görüntülenme

İlginizi çekebilir