Suriye Milli Ordusu'nda 118 şehit var

1 dk okuma
Suriye Milli Ordusu'nda 118 şehit var

Hızlı Özet

Yeni Şafak'ın haberine göre, sahadaki SMO komutanlarından alınan bilgilere göre, 9 Ekim'den bu yana SMO 118 şehit verdi, 417 asker de yaralandı.






Barış Pınarı Harekatı'nda, TSK ile birlikte hareket eden Suriye Milli Ordusu, operasyonlar sırasında 118 şehit verdi.



Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Suriye Milli Ordusu (SMO), bölgenin güvenliğini sağlamak için yapılan arama tarama çalışmalarına devam ediyor.



YPG/PKK ise cephe hatlarına sık sık saldırı ve tacizlerde bulunurken yerleşim yerlerinde bomba yüklü araçlar patlatıyor.



Yeni Şafak'ın haberine göre, sahadaki SMO komutanlarından alınan bilgilere göre, 9 Ekim'den bu yana SMO 118 şehit verdi, 417 asker de yaralandı.




Bu haber 395 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İran'da art arda patlama sesleri! Bölgede tansiyon yükseliyor
Dünya

İran'da art arda patlama sesleri! Bölgede tansiyon yükseliyor

İran'ın Hürmüzgan eyaletindeki Bender Abbas kenti ile Keşm Adası yakınlarında patlama sesleri duyuldu. Keşm Kaymakamı Hüseyin Emir Timur, patlamaların ABD'nin füze saldırısından kaynaklandığını öne sürerken, saldırıda can kaybı yaşanmadığını açıkladı.

Habervitrini10316 Görüntüleme
Yunanistan Ankara'ya çağrıda bulundu! Casus belli korkusu sardı
Dünya

Yunanistan Ankara'ya çağrıda bulundu! Casus belli korkusu sardı

Türkiye'nin F-35 programına dönüş hamlelerini endişeyle takip eden Atina'da Başbakan Miçotakis’in F-35 konusunda havlu atmasının ardından, Yunanistan Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis de Ankara'nın 1995 tarihli "Casus Belli" (Savaş Nedeni) restinin ilişkiler önünde büyük bir engel ve Türkiye'nin sırtında bir kambur olduğunu öne sürdü.

Habervitrini10418 Görüntüleme
Yüzlerce ajan orada toplandı: O ülkeyi Rusya için lojistik üsse çevirdiler!
Dünya

Yüzlerce ajan orada toplandı: O ülkeyi Rusya için lojistik üsse çevirdiler!

Batı'nın ağır teknoloji ambargolarına rağmen Ukrayna'da kullanılan Rus füzelerinde Japonya üretimi kritik parçalar bulundu. New York Times'ın araştırması, Rus askeri istihbaratına bağlı gizli birimin Japonya'da kurduğu tedarik ağını, üçüncü ülkeler üzerinden yürütülen sevkiyatları ve Moskova'ya uzanan teknoloji zincirini ortaya çıkardı.

Habervitrini10187 Görüntüleme
Ankara Zirvesi sonrası Macron'a büyük darbe: Planı bütçe duvarına tosladı!
Dünya

Ankara Zirvesi sonrası Macron'a büyük darbe: Planı bütçe duvarına tosladı!

Ankara'daki NATO Zirvesi'nde Avrupa'nın askeri bağımsızlığı üzerinden gövde gösterisi yapan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un mirası, ülkenin içindeki devasa bütçe darboğazı ve gelecek yıl koltuğu devralması beklenen Marine Le Pen’in "NATO’nun askeri komutasından çıkma" restiyle büyük bir varoluşsal tehditle karşı karşıya kaldı.

Habervitrini9845 Görüntüleme