Türkiye'nin korona tablosu açıklandı: Ölü sayısı yükselişte

1 dk okuma
Türkiye'nin korona tablosu açıklandı: Ölü sayısı yükselişte

Hızlı Özet

Tabloya göre son 24 saatte 79 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti, 22 bin 332kişinin ise koronavirüs testi pozitif çıktı.









Sağlık Bakanlığı'nın sitesindeki Koronavirüs Bilgilendirme Sayfası'nda 31 Temmuz koronavirüs tablosu yayınlandı. İşte 31 Temmuz koronavirüs günlük vaka ve ölü sayıları...




Sağlık Bakanlığınca Günlük Koronavirüs Tablosu, "covid19.saglik.gov.tr" adresinden paylaşıldı.







Tabloya göre son 24 saatte 79 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti, 22 bin 332kişinin ise koronavirüs testi pozitif çıktı.



Türkiye'de son 24 saatte 259 bin 196 Kovid-19 testi yapıldı, 22 bin 332 kişinin testi pozitif çıktı, 79 kişi hayatını kaybetti.



Günün tablosuna ilişk,in Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Vaka sayıları hafta sonuna rağmen 20 bin sınırının üzerinde. Bunu tersine çevirmek mümkün. Tedbirlere uyar ve aşı ile bağışıklık kazanırsak, durum lehimize dönecek. '' ifadelerine yer verdi.











Bu haber 1372 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kongo'da Ebola salgını kontrolden çıktı.. Ölü sayısı 2 bini aştı
Sağlık

Kongo'da Ebola salgını kontrolden çıktı.. Ölü sayısı 2 bini aştı

Nature Medicine adlı tıp dergisinde yayınlanan yeni bir araştırmaya göre, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'ni (DKC) kasıp kavuran Ebola salgını, önceki salgınlarla bağlantılı varyantlardan ziyade, hayvanlardan insanlara yeni bir bulaşma yoluyla ortaya çıkmıştır.

Habervitrini10389 Görüntüleme
Yaşlanmaya bağlı kas kaybına karşı bizi koruyan doğal bir madde.
Sağlık

Yaşlanmaya bağlı kas kaybına karşı bizi koruyan doğal bir madde.

Araştırma ekibi, bu ekstrenin mitokondriyal aktiviteyi (hücrelerdeki enerji santralleri olarak bilinir) uyardığını, iltihabı azalttığını ve kas proteinlerinin parçalanmasına yol açan süreçleri engellediğini, aynı zamanda kas dokusu büyümesini ve onarım mekanizmalarını desteklediğini belirtti.

Habervitrini15086 Görüntüleme
Bozkır'ın altın damlası
Sağlık

Bozkır'ın altın damlası

Bozkırın altın damlası: Kayseri'de dikkat çeken proje, yıllardır üretiliyordu şimdi bilimsel olarak araştırıldı

Habervitrini14117 Görüntüleme
Bilim insanları Alzheimer hastalığını açıklayabilecek bir beyin değişikliği keşfetti.
Sağlık

Bilim insanları Alzheimer hastalığını açıklayabilecek bir beyin değişikliği keşfetti.

Yeni bir araştırmaya göre, yaklaşık 50 yaşında, beynin hafıza merkezi uzun süredir var olan bağışıklık hücrelerini daha iltihaplı hücrelerle değiştirmeye başlıyor; bu keşif, normal yaşlanmanın , özellikle en çok konuşulan türü olan Alzheimer hastalığı olmak üzere, bunamaya nasıl zemin hazırladığını açıklayabilir.

Habervitrini14029 Görüntüleme