Uzaydan bile penaltıydı!

2 dk okuma
Uzaydan bile penaltıydı!

Hızlı Özet

Geçen seneden beri bu hakemle hep sıkıntılı maçlar oluyor. Bu kadar hata yapıyorsan ya gidip kendini eğiteceksin, ya da bu işi bırakacaksın!” ifadelerini kullandı.






Trabzonspor’da hakem isyanı vardı... Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Valencia’nın Bakasetas’a yaptığı hareket uzaydan bile baksanız penaltıydı. Geçen seneden beri bu hakemle hep sıkıntılı maçlar oluyor. Bu kadar hata yapıyorsan ya gidip kendini eğiteceksin, ya da bu işi bırakacaksın!” ifadelerini kullandı.



Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da net penaltılarının verilmediğini söyledi. Ağaoğlu, hakem Yaşar Kemal Uğurlu’ya büyük tepki gösterdi. Bordo-Mavili kulübün 1 numarası, “Yaşar Kemal Uğurlu ile geçen seneden beri çok sıkıntılı maçlar oynuyoruz. FIFA kokartına layık görmüşler ama gerçekten bu kadar yetenekli bir hakemse bizim maçımızın haricinde hangi maçlara istiyorlarsa versinler. İyi oynamadığımızı kabul ediyorum ama hakem maçın önüne geçmemeliydi. Nasıl oynadığımız benim problemim. Valencia’nın Bakasetas’a yaptığı hareket uzaydan baksanız çok net bir şekilde sarı kart ve penaltı. Ekuban’a sarı kart gösteriyorsun daha ilk hareketinde” diye konuştu.



‘Kime veriyorlarsa versinler!’



Başkan, “Kime uğurlu geliyorsa gitsin onların maçını yönetsin ama geçen seneden bu yana Yaşar Uğurlu’dan bizim çekmediğimiz kalmadı. Eğer bu kadar hatayı üst üste bizim maçlarda yapıyorsan o zaman yapacağın bir şey var; ya gidip kendini eğiteceksin ya da bu işi bırakacaksın yapamıyorsun anlamına gelir! Böylesine de önemli bir maçta bu kadar bariz hatalar yapan bir hakemin vermiş olduğu kararları da masumane kararlar olarak değerlendirmek de kimse kusuru bakmasın ama saflığın biraz ötesine geçer” açıklamasını yaptı. Ahmet Ağaoğlu sözlerine şöyle devam etti:



‘Tüm kulüpler tepki koymalı’



“Göreve geldiğimizden beri 4 kez Merkez Hakem Kurulu değişti. Hala biz aynı şeyleri konuşuyorsak o zaman yanlış çok farklı şeyde, farklı yerde. Biz sistemsel olarak bir yanlışın üzerine gideceğimize burada bireysel hataları eleştiriyoruz. Bu konuda bütün kulüp başkanlarının hatta Kulüpler Birliği’nin çok iyi düşünmesi lazım. Maçın sonucunda Fenerbahçe Kulübü memnun. Ancak yarın aynı şekilde başka takımın başına geldiği zaman aynı tepkiyi gösterecekler. 20 senedir değişen hiçbir şey yok. Eğer bir tepki koyacaksak, dürüstçe hep birlikte koymalıyız. Soru şu aslında, adalet mi istiyoruz, yoksa adaletsizlikten pay mı istiyoruz?”




Bu haber 701 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ederson'da sıkıntı büyük
Spor

Ederson'da sıkıntı büyük

Fenerbahçe'de geçen sezon eleştirilen isimlerden olan ve geleceği merak edilen Ederson konusu hala muallak. Özellikle Nathan Ake transferinde, sarı-lacivertli camia için referans olan Brezilyalı kalecinin geleceği merak konusu.

Habervitrini13344 Görüntüleme
Cihan Kamer öyle bir isme gitti ki en az Greenwood kadar taraftarları mest edecek
Spor

Cihan Kamer öyle bir isme gitti ki en az Greenwood kadar taraftarları mest edecek

Mason Greenwood transferini bitiren Fenerbahçe'de Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer, taraftarları heyecanlandıracak bir yıldız futbolcunun daha peşine düştü. Cihan Kamer'in durumunu sorduğu oyuncuyla ilgili önümüzdeki süreçte sıcak gelişmeler yaşanabilir. İşte detaylar...

Habervitrini13119 Görüntüleme
Galatasaray'da 10 Numara Harekatı: Gündemin Zirvesinde Phil Foden Var
Spor
#Galatasaray#tijjani reijnders#phil foden

Galatasaray'da 10 Numara Harekatı: Gündemin Zirvesinde Phil Foden Var

Süper Lig'de son dört sezonun şampiyonu Galatasaray, Mertens'in ayrılmasıyla doğan 10 numara boşluğunu doldurmak için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların listesinin ilk sırasında, Manchester City'nin İngiliz yıldızı Phil Foden yer alırken, yönetim bu transfer için tüm mali imkanları seferber etmeye hazırlanıyor.

Habervitrini14542 Görüntüleme
Galatasaray'da Kaan Ayhan İçin Ayrılık Çanları: Süper Lig ve Almanya'dan Teklifler Masada
Spor

Galatasaray'da Kaan Ayhan İçin Ayrılık Çanları: Süper Lig ve Almanya'dan Teklifler Masada

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da tecrübeli savunmacı Kaan Ayhan ile yolların ayrılabileceği gündeme geldi. Yönetimin, uygun bir teklif karşılığında oyuncunun gidişine onay vereceği ve milli futbolcunun hem yurt içinden hem de Almanya'dan kulüplerle temas halinde olduğu öğrenildi.

Habervitrini14393 Görüntüleme