Medya
  • 7.6.2021 23:29

Habertürk'den Veyis Ateş ile ilgili sürpriz karar

Habertürk TV'den flaş Veyis Ateş kararı!

Son dönemde yayınladığı videolarla gündemden düşmeyen Sedat Peker, bu hafta paylaştığı videoda Habertürk programcısı Veyis Ateş'i hedefe almıştı

Pazar günü yayınladığı 9. videoyla yine birçok ismi hedefe koyan suç örgütü lideri Sedat Peker, Habertürk programcısı Veyis Ateş'le ilgili de bir çok iddiada bulunmuştu.

Veyis Ateş, Peker'in iddialarına henüz bir yanıt vermezken, hafta içi her gün Habertürk Tv'de 17.00'de ekranlara gelen Akşam Haberleri'ni sunan Veyis Ateş'in ekranlara çıkıp çıkmayacağı merak konusuydu.

 Buna göre, Habertürk yönetimi, Sedat Peker'in hakkında birçok 'vahim' iddiayı ortaya attığı Veyis Ateş'i ekrandan alarak izne gönderdi.

Ateş'in yerine bugün yayınlanacak olan Akşam Haberleri'ni Ceren Bektaş Atuk'un sunmasına karar verildi.

MEDYARADAR

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in dün YouTube'da yayımladığı 9. videosunda Habertürk TV'nin ekran yüzü Veyis Ateş'le ilgili ortaya attığı iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü.

Peker, videoda Sezgin Baran Korkmaz’ın yurtdışında çıkışıyla ilgili iddiaları anlattığı bölümde; Korkmaz’ın Bodrum'da bulunan lüks oteli Paramount'ta savcı, emniyet müdürü, hâkim ve gazetecilerin kaldığını öne sürmüştü. 'Paramount Kadrosu' olarak bahsettiği isimlerin bu otelde para ödemeden tatil yaptığını iddia eden Peker, Veyis Ateş için ise "o da kadrodaydı" demişti.

Bu iddiaların ardından hafta içi her gün saat 17:00 ile 19:00 arasında Habertürk TV'de Akşam Bülteni'ni sunan Ateş, bugün ise ekrana çıkmadı.

Akşam Bülteni için ekrana çıkan spiker Ceren Bektaş Atuk ise, "Veyis Ateş yıllık izinde olması dolayısıyla akşam haberlerinde birlikteyiz." diyerek durumu açıkladı.

ATEŞ: KAMUOYU AÇIKLAMASI YAPACAĞIM
Veyis Ateş ekrana çıkmamasıyla ilgili olarak Odatv'ye yaptığı açıklamada, "Bugün olmayacağım. Sonrasına da kamuoyu açıklaması yapacağım" dedi. Ateş'in "Ekrana çıkmamanızın Sedat Peker'in açıklamalarıyla ilgisi var mı" sorusuna da "Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı" dediği belirtildi.

 

Güncellenme Tarihi : 7.6.2021 23:52

İLGİLİ HABERLER