HACETTEPE DOKTORLARI : ŞU KUYRUKTAKİ ADAM, CUMHURBAŞKANI'NA NE KADAR DA BENZİYOR
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, bileği kırılan eşini önceki akşam korumalara bile haber vermeden sivil bir araçla Hacettepe Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Röntgen için sade vatandaşlar gibi kuyruğa girerek sırasını bekleyen cumhurbaşkanı ve eşini doktorlar fark ederek özel bir odaya aldılar.
CUMHURBAŞKANI Ahmet Necdet Sezer'in eşi Semra Sezer'in sağ el bileğinin düşme sonucu değil, zorlama sonucu kırıldığı öğrenildi. Bayan Sezer'in kırılan bileğinin bir ameliyat ya da cerrahi operasyona gerek duyulmadan, kırığın yerine oturtularak alçıya alındığı kaydedildi.
Semra Sezer'in kırılan bileğinin röntgenini çektirmek için Hacettepe Hastanesi Acil Servisi'nde sade vatandaşlar gibi sıraya girdikleri belirtildi. Doktorlar neden sonra Cumhurbaşkanı Sezer ve eşinin sırada beklediğini görünce yakın ilgi gösterdiler. Cumhurbaşkanı ve eşi film çektirildikten sonra Ortopedi Servisi'nde özel bir odaya alınarak Semra Sezer'in tedavisi yapıldı.
Öte yandan, mütevaziliği ile tanınan Cumhurbaşkanı Sezer'in, eşinin kırılan bileğini tedavi ettirmek üzere gittiği Hacettepe Acil Servisi girişinde, hasta veya hasta yakını olarak bekleyen vatandaşlara ‘Geçmiş olsun’ demeyi unuttuğu öğrenildi.
Olayın duyulmasından sonra dün Cumhurbaşkanı Sezer'e ve eşine, çok sayıda ‘geçmiş olsun’ dileğinin telefon ve telgraf olarak ulaştığı bildirildi. Semra Sezer'in de, hekimlerin önerisi üzerine, kırılan bileğini bir süre kullanmamak için boyun askısına aldığı belirtilirken, birkaç hafta alçılı dolaşacağı kaydedildi.
Birçok işini bizzat kendisi yaptığı belirtilen Semra Sezer'in, bir süre yardımcılarına daha fazla gereksinme duyacağı da kaydedildi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:10