Asayiş
  • 22.6.2006 00:04

HAİN EVLAT UYUYAN ANNE VE BABASINI DOĞRADI!..

Konya’nın Cihanbeyli İlçesinde gelecek ay askere gideceği belirtilen 20 yaşındaki Ömer Topacık, gece uyuyan annesi Navruz ve Babası Kemal Topacık’ı bıçaklaöldürmek istedi. Ağır yaralanan anne ile bacağından yaralanan baba , Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gelecek ay askere gideceği belirtilen Ömer Topacık, iddiaya göre Konya’nın Cihanbeyli İlçesi Yeşilöz Mahallesindeki evlerinde, bugün saat 05.00 sıralarında odalarında uyuyan annesi 43 yaşındaki Navruz ve babası aynı yaştaki Kemal Topacık’a bıçakla saldırdı. Anne Navruz Topacık’ın çığlıklarına uyanan komşular, polise haber verdi. Göğsünün iki yerinden ve kolundan yaralanan anne Navruz ile sol bacağından ve kolundan yaralanan baba Kemal Topacık, çağırılan ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan anne Topacık, acil servisteki müdahalenin ardından Genel Cerrahi Servisi Yoğun Bakım Ünitesi'ne kaldırılırken, baba Topacık’ın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olaydan sonra gözaltına alınan Ömer Topacık’ın, Konya Karayolları 35'inci Bölge Müdürlüğü'nde geçici işçi olarak çalıştığı, kısa süre önce memleketi Cihanbeyli'ye döndüğü ve ailesine yaşadığı bir olay sonucu bunalıma girdiğini söylediği öne sürüldü.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:44

İLGİLİ HABERLER