
Hakan Şükür ifade için emniyette!..
Lig Tv kanalında futbol yorumculuğu yapmaya başlaması ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Ak Parti milletvekili Şükür emniyete gelerek ifade verdi.
Bir televizyon kanalında yorumculuk yapan AK Parti İstanbul milletvekili Hakan Şükür, bazı internet sitelerinde kendisiyle ilgili asılsız iddialar ve hakarete varan yorumlara ilişkin şikayette bulunmuştu.
Çağlayan Adliyesi'ndeki suç duyurusuyla ilgili olarak, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giden Hakan Şükür, yaklaşık 1 buçuk saat ifade verdi.
Hakan Şükür'ün, katıldığı bir programda, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım için 'Ergenekoncu' dediği öne sürülmüştü.
Şükür, "Twitter üzerinden geçen bir haberi bazı internet siteleri maalesef ismimi kullanarak söylemişim gibi algılatarak yayınladılar. Toplum nezdinde bana karşı böyle bir infiale, bana karşı karalama, küfür etme kampanyasına dönüştürdüler." dedi.
Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:29