Spor
  • 9.7.2009 00:19

HAKAN ŞÜKÜR'DEN SHEVCHENKO AÇIKLAMASI!..

Shevchenko'nun kendisine Fenerbahçe'yi sorduğu iddilarını Hakan Şükür kabul etti... Eski Galatasaraylı futbolcu aralarında geçen diyaloğu anlattı

Sheva'nın Hakan Şükür'e F.Bahçe'yi sorduğu iddia edilirken, Hakan Şükür de iddiayı kabul etti!

Bu haber hakkında NTVSpor'un sorularına yanıt veren Hakan Şükür ise olaya açıklık getirdi ve Shevchenko'nun kendisiyle konuşup Fenerbahçe'yi sorduğunu doğruladı. Şükür'ün açıklamalarını Ajansspor derledi.

"SHEVA FENER'İ SORDU"

Kazakistan'daki stat açılışında uzun süre beraber olduklarını ve kalabalık nedeniyle soyunma odasında bekleyerek sohbet ettiklerini kaydeden Şükür, öncelikle Ukraynalı futbolcunun 'gelirim veya gelmem' kelimelerini kullanılmadığını ifade ederek; "Konuşmamızda Türkiye ile ilgili bilgi almaya çalıştı. Bilhassa da Fenerbahçe hakkında. Bütçe ile ilgili sorular sordu. Ben de yabancılarla ilgili bir sorun yaşanmadığını söyledim" dedi.

Kendisine 'Fenerbahçe'den teklif aldığı' hakkında bir yorumda bulunmadığını belirttiği oyuncuyla Türkiye ve sarı lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalması gibi konuları da konuştuklarını belirten Şükür;
"Tekliften bahsetmedi ama böyle bir bilgi almaya çalışınca, Fenerbahçe ile ilgili dedikodulardan ötürü ben de böyle bir görüşe vardım. Soyunma odasındaki konuşmada Hasan da vardı" ifadelerini kullandı.

"BU ORTAMDA COŞAR"

Böyle bir oyuncunun ülke futboluna çok önemli prestij kazandıracağını fakat ekonomik olarak yara açacağını da savunana Şükür şu görüşlerini paylaşarak sözlerin son verdi; "Böyle oyuncular büyük şeyler getiriyor ama büyük şeyler de götürüyor. Performans olarak son dönemde pek bir şey üretemese de kaliteli bir oyuncu ve başarıya susmış olması da Fenerbahçe için bir avantaj olabilir. Fenerbahçe'de son dönemde sistem de değişti. Bu ortamın onu coşturacağını düşünüyorum. Fakat Lincoln örneğini de yaşadık. Zararına geri vermiş oluyorsunuz bu tip futbolcuları. Türk futbolu adına ekonomik açıdan değil ama futbol açısından çok önemli bir transfer olur. Birkaç sene verim alınacağını da düşünüyorum. Ayrıca forma satışı sağlanabilecek bir oyuncu, Carlos örneğindeki gibi. Yine de 32 yaşındaki bir oyuncu ile 4 yıllık kontrat yapılması hakkında çok iyi düşünülmeli. Kendisi ile Milan döneminden de tanışıyoruz. Karakterli bir oyuncu."

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:24

İLGİLİ HABERLER