Spor
  • 9.7.2009 00:17

VARGAS'TAN KÖTÜ HABER

Fenerbahçe'de yabancı transferlerin kimler olacağı merakla beklenirken, ilgilenilen futbolculardan olumsuz haberler gelmeye devam ediyor. Poulsen ve Emana'dan sonra Fiorentinalı Vargas da Türkiye'de oynamayı düşünmediğini açıkladı.

LigTV'nin internet sitesinin haberine göre; Perulu Futbolcunun menajeri Carlos Delgado, Tuttomercato'ya yaptığı açıklamada Vargas'ın Fiorentina'dan ayrılmak istemediğini, amacının Şampiyonlar Liginde forma giymek olduğunu söyledi.

Fenerbahçe ile ilgili haberlerden bilgisi olduğu söyleyen Carlos Delgado, sarı lacivertli yöneticilerin kendisiyle temas kurmamasına bir anlam vermediğini de ifade etti.

Fenerbahçe yönetiminin bir ön libero ve bir solaçık konusunda çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, Lugano'nun geri dönme istediğinin de değerlendirmeye alındığı ve Ukraynalı futbolcuya "Sana bir hafta süre, bizim şartlarımızı kabul edersen, Almanya kampına katılırsın" dedikleri ileri sürüldü.

Bu arada Avrupa basınına sürekli ayrılmak istediğini açıklayan Güiza'ya da haber gönderen Fenerbahçe yönetiminin, İspanyol futbolcuya bonservisinin 14 milyon euro olduğunu hatırlattığı ifade edildi.

Öte yandan geçtiğimiz gün sözleşme yenileyen Volkan Demirel sarı lacivertlilerin bu sabah ki antrenmanında yer aldı.

Çalışmaya sağ üst adelesinde ağrıları süren Mehmet Topuz katılmadı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:24

İLGİLİ HABERLER