Spor
  • 26.8.2009 14:37

HINCAL ULUÇ'TAN BEŞİKTAŞ'A İLGİNÇ BENZETME

Lige kötü başlayan Beşiktaş'ı ve Mustafa Denizli'yi Fotomaç'ta değerlendiren Hıncal Uluç şu çarpıcı tespitlerde bulundu...


Sivri dilli spor yorumcusu Hıncal Uluç, Beşiktaş'ı değerlendirdi. Uluç "Beşiktaş'ın eşek yüküyle borcu var, eşek yüküyle transferi var, fakat sahaya çıkaracak doğru dürüst bir 11'i yok" dedi.

Hıncal Uluç, Fotomaç Gazetesi'nde Bülent Can ile yaptığı "Denizli çok bekler" başlıklı söyleşinde Beşiktaş için çarpıcı değerlendirmelerde bulundu...


Denizli çok bekler...


Çifte kupalı Beşiktaş'ın düşüşü devam ediyor. Kartal, bu defa Gençlerbirliği karşısında 2 puan bıraktı. Beşiktaş'ta neler oluyor? Beşiktaş doğru dürüst transfer yapmazsa orta sıralara oynar. UEFA'ya dahi giremez. Beşiktaş'ta sorun Mustafa Denizli sorunu falan değil. Beşiktaş'ın kadrosu çok eksik. Yıldırım Demirören tonla adam alıyor ama doğru adamları almadığı için bir şey olmuyor. Beşiktaş'ın eşek yüküyle borcu var, eşek yüküyle transferi var, fakat sahaya çıkaracak doğru dürüst bir 11'i yok. Mustafa Denizli, Nuh'un gemisinde elde kalanlarla aşure yapmaya uğraşan aşçı başı gibi. Bu elamanlarla bu kadar olur.


Gözünü boyamış...


Aslında Denizli güçlü bir karakter, güçlü bir kişilik. Yönetime istediğini yaptıramaması ilginç değil mi? Para yoksa ne ile aldıracaksın! Lafla peynir gemisi yürümez. Var olan parayı da yanlış seçimlerde kullanıyorlar. Mesela Sivok'u nasıl elde tuttular anlamıyorum. Çok tehlikeli, her an Beşiktaş'ı 10 kişi bırakabilir. Önceki hafta Sivok atılmalıydı. Hakem hakem olsa Sivok gitmişti. Resmen hakem korudu. Sivok gibi bir adamı tutuyorlar ondan sonra Gökhan Zan'ı kaçırıyorlar. Gökhan Zan'ın Galatasaray'a gitmesi; gaflet, delalet hatta hıyanet. Ben Beşiktaş kongre üyesi olsam hesap sorarım. Gökhan Zan bedavaya Galatasaray'a gidiyor, Sivok gibi bir adam da takımda kalıyor.

Mustafa Denizli'nin transferlerde büyük yanlışları olduğu kesin. Ona bir sözüm yok. Ama bu kadro ile bir şey olmayacağı kesin. Demek ki geçen seneki çifte kupa Mustafa hocanın da gözünü boyamış ve elinde iyi bir takım var zannetmiş.

Galatasaray, Kayseri karşısında 11 kişi sahaya çıktı, 7 kişi de kenarda oturuyor. Onların hepsini bir kenara itiyorum, tribünde maçı izleyen, ilk 18'de oynamayan 5 adam sayarım sana direkt oynar Beşiktaş'ta. İşte kadro farkı bu!..

Bu Beşiktaş'ın o Galatasaray ile mücadele etmesini bekliyorsan çok şey bekliyorsun Mustafa Denizli. Çook

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:31

İLGİLİ HABERLER