Yaşam
  • 2.5.2021 09:26

İbrahim Tatlıses, Gülçin Karakaya ile evlendi

Daha önce 4 kez evlenen İbrahim Tatlıses, İbo Şov'da sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiklerini açıkladı.

STar TV'de yayınlanan İbo Şov'da bu hafta Murat Dalkılıç, Ersay Üner, Simge Sağın, Ebru Yaşar konuk oldu.

"EVLİYİM, MUTLUYUM"

Konuklardan Ebru Yaşar'ın "Sen nikahlanmışsın" demesi üzerine İbrahim Tatlıses, bugüne kadar yaptığı evliliklerden bahsederek, beşinci evliliğini de yaptığını açıkladı ve şunları söyledi:

"Ben evliyim kardeşim, mutluyum, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim"

EVDE YAKINLARIN KATILIMIYLA NİKAH

69 yaşındaki ünlü snaatçının, tek taş pırlanta yüzükle yaptığı evlilik teklifinin ardından, dostlarının katılımıyla evde nikah kıydırdığı öğrenildi.

 

 

 İbrahim Tatlıses'in eşi Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, mesleği ne?

İbrahim Tatlıses’in, Gülçin Karakaya ile yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Usta sanatçının, sevgilisi Karakaya’yı, eski eşi Ayşegül Yıldız’la da tanıştırdığı öğrenildi. İbrahim Tatlıses 68 yaşında, 7 çocuk ve 9 torun sahibi.

Eşi İbrahim Tatlıses'ten 43 yaş küçük olan Gülçin Karakaya, 26 yaşında. Gülçin Karakaya "imgulckarakaya" Instagram hesabından paylaşımlar yapıyor.

İzmirli Gülçin Karakaya'nın Tatlıses'in manikürcüsü olduğu iddia edilmişti. İbrahim Tatlıses, aylar önce yaptığı bir paylaşımda Gülçin Karakaya'yı asistanı olarak tanıtmıştı.

Güncellenme Tarihi : 2.5.2021 22:23

İLGİLİ HABERLER