Eğitim
  • 25.8.2007 00:12

İHLAS KOLEJİ'NDE ÖDÜL TÖRENİ COŞKUSU

ALPAY YALÇINKAYA
İSTANBUL - İhlas Eğitim Kurumları tarafından "Eğitimde Mükemmele Yolculuk" sloganıyla düzenlenen hizmet içi eğitim semineri, 5 gün boyunca yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.


3 hafta sürecek olan hizmet içi eğitim seminerinin ilk haftasının sonunda, meslekte 10. yılını dolduran eğitimcilere 10. yıl plaketi ve alanlarında uzman konuşmacılara da teşekkür plaketi verildi.

İhlas Eğitim Kurumları Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreni, İhlas Eğitim Kurumları'nın tanıtım ve başarı sunumlarıyla başladı. Gösterimin ardından bir konuşma yapan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, "Biz ilk 5.5 senemizi güvene yatırım yaparak, özveriyle ve heyecanla çalışarak geçirdik. Son 5.5 yılımızda ise aynı yaptığımız yatırımın meyvelerini aynı heyecanla toplamaya başladık. Bir eğitimci için öğrencisinin başarılı olduğunu görmekten daha mutlu ne olabilir? Ben OKS sınavları açıklandığında duygularımı gizleyemedim" diye konuştu.


Hami Koç, konuşmanın ardından İhlas Eğitim Kurumları bünyesinde 10. yılını dolduran öğretmen ve idari personele plaket verdi. Koç, "Benim için her öğretmenimin ayrı ayrı önemi ve değeri var. Bu mutluluğu aynı fotoğraf karesinde beraber yaşamak istiyorum. O yüzden hepsine plaketlerini tek tek ben takdim edeceğim" dedi.
Seminere konuşmacı olarak katılan akademisyen ve uzmanlara plaketlerinin verilmesinin ardından futbol, masa tenisi ve voleybol turnuvalarında başarılı olanlara ödülleri dağıtıldı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:40

İLGİLİ HABERLER