İstanbul Bağımsız Milletvekili Emin Şirin ile gazeteci eşi Nazlı Ilıcak, boşanırkan Ankara 4. Aile Mahkemesi'ne verdiği başvuru dilekçelesinde şu bilgileri verdi;
ŞİRİN; MAFYA LİDERİYLE EVİMDE GÖRÜŞTÜ
* 1996 yılında Mehmet Ali Ilıcak'ın isteğiyle Akşam Gazetesi'ne yönetim kurulu üyesi oldum. Gazeteye yöneltilen davalar nedeniyle 63 gün hapis yatmak zorunda kaldım. 5 yıl boyunca her türlü ekonomik faaliyetim kesintiye uğradı.
* 'Ilıcak' soyadını yaşatmak istedi. Bu çabaları ticari kaygıları aşar biçimde, evlilik birlikteliğini engeller boyutlara ulaştı.
* Sürekli eşimin ailevi sorunlarına katlanmak zorunda kaldım.
* İlk evliliğinden olan çocuklarından gereken saygı ve itibarı göremedim.
* Eşim, birlikteliğimizi maddi ve manevi güvence temeline oturtup, sıkıntılı günlerini atlatınca bana yüz çevirdi.
* Bardağı taşıran son damla ise, eşimin evde bir mafya lideri (Alaattin Çakıcı kastediliyor) ile görüşme yapması oldu.
ILICAK; BENİ ALDATTI
* Kıbrıs, Bodrum ve Beylerbeyi'ndeki evlerin satın alınmasında Şirin'in katkısı olmadı.
* Eşimin durumu iddia edildiği gibi iyi değildir. Gül işine girdiğinde kendisine 300 bin dolar borç verdim. Borcunun bir kısmına karşılık 2 adet Hikmet Onat, 2 adet Zonaro ve 1 adet Şevket Dağ tablosunun bana ait olduğunu belirtir taahhüt aldım.
* Eşimin Akşam Gazetesi ve Gardania'da çalıştığı, milletvekili olduğu dönemde gönderdiği tanıtım yazılarında Ilıcak soyadından rahatsız olmadığını görmek mümkün. Kendisini bu tanıtım yazısında, 'Nazlı Ilıcak'ın eşi' olarak takdim etti.
* İlişkimiz farklı fikirden değil, T.E. ile ilişkisinden dolayı koptu.
* Eşimin annesinin evine taşınmasının sebebi ise 2. eşi Dilek Şirin'in Beylerbeyi'ndeki eve gönderdiği hacizdir.
(VATAN)
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:37