Gündem
  • 20.3.2024 16:32

İmamoğlu kontrolden çıktı.. Kurum'a lan dedi

Anketlerde geride kalan İmamoğlu'nda gerilim arttıyor artıkça da ağzı bozuluyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önümüzdeki dönemin spor yatırımlarını ve olimpiyat hazırlıklarını açıkladı. İmamoğlu, Kanal İstanbul projesi hakkında "İstanbul'un sonu olacak proje" yorumunda bulundu, Murat Kurum'u eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'ne bağlanarak yaptığı konuşmada, "O buna da sahip çıkar. Bunu onun sahiplenmemesi için millete iyi anlatmak lazım. Murat sahip çıkın. Malınıza sahip çıkmazsanız bu adamlar sahip çıkar" demişti. 

"LAN MİLLETİN MALI BU"

Erdoğan’ın dünkü açılışta Kurum’a yönelik “Malınıza sahip çıkın. Çıkmazsanız bu adamlar sahip çıkar” uyarısına da İmamoğlu, “Cümlenin kötülüğüne bakar mısınız? ‘Sahip çıkın malınıza’. Kimin malı? İşte kafa bu. Ne demek istiyoruz? Benim malım, partinin malı. Ona sahip çıkın. Biz de ne diyoruz? Lan milletin malı bu. Metro da milletin malı, bizim metro da onun metro da. Lafa bakar mısınız? E bir bu kalmıştı. Herhalde bu seçimden sonra bu ‘U’ yazan metrolara güvenlik şefi olarak atar, Sayın Kurum’u, ne diyeyim” yorumunu yaptı.

Güncellenme Tarihi : 20.3.2024 16:46

İLGİLİ HABERLER