Spor
  • 20.7.2009 00:25

İNGİLİZ BASINI NEİL'İN G.SARAY'A YAKIN OLDUĞUNU DUYURDU

Galatasaray, Lucas Neill transferinde ciddi ciddi yol almaya başladı. Yönetici Haldun Üstünel'in bu futbolcunun transferi için yarın İngiltere'ye gideceği öğrenilirken, Neill'a yakın bir kaynak, Avustralyalı oyuncunun Galatasaray'a gitmeye hazırlandığını söyledi.

Galatasaray, sağbek mevkiine Lucas Neill'i transfer etmek üzere. Avustralyalı futbolcunun, kendisiyle sözleşme yenilemek isteyen West Ham United'dan ziyade, Galatasaray'a sıcak baktığı öğrenildi.

İngiltere'de yayın yapan Daily Star gazetesinde yeralan haberde, Avustralyalı futbolcuya yakın bir kaynağın, Neill için sarfettiği, "West Ham işi yattı. Görünen o ki Galatasaray'a gidecek" şeklindeki sözlerine yer verildi. Neill'ın, West Ham United'ın sözleşme yenileme konusunda ilk başta isteksiz davranması ve daha sonra birdenbire çok bastırmasını samimiyetsizce bulduğu, bu nedenle de İngiliz kulüpten gelen teklifi reddettiği ifade ediliyor.

Öte yandan durumu öğrenen Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel'in, yarın İngiltere'ye giderek Lucas Neill'in menajeriyle bir görüşme yapacağı öğrenildi. Neill transferinin, önümüzdeki hafta içinde kesinlik kazanması bekleniyor.

31 yaşındaki Lucas Neill, 1996 yılından bu yana çağrıldığı Avustralya Milli Takımı'yla bugüne dek toplam 50 resmî karşılaşmada forma giydi. Neill, 2007 yılından bu yana yeraldığı West Ham United'dan önce Blackburn Rovers ve Millwall takımlarında oynamıştı.

(Goal.com)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER