Asayiş
  • 19.3.2007 15:25

İNTİHAR GİRİŞİMİ CEP ŞOVA DÖNÜŞTÜ

Büyükçekmece'de, girdiği bunalım sonucu 8 katlı Atirus alış veriş merkezinin çatısını çıkan bir kişi, intihar etmek istedi. Bir bacağını çatının duvarından aşağı sarkıtan şahıs, uzun süre polise derdini anlatmaya çalıştı.

Yukarıda polislerle intihar etmek isteyen genç arasında ikna sohbeti sürerken, aşağıda biriken vatandaşların cep telefonları ile olup biteni kaydetmeye çalışması ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Bunalıma giren S.K. isimli şahıs, Büyükçekmece'de bulunan 8 katlı Atirus alış veriş merkezinin çatısına çıktı. Büyükçekmece ilçesinin en işlek alış veriş merkezinde yaklaşık bir saat kalan S.K., bir bacağını binanın çatısından aşağı sarkıtarak intihar edeceğini söyledi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri her an düşecekmiş gibi duran S.K'yı aşağı atlamaması konusunda ikna etmeye çalıştı. İkna çabaları sürerken aşağıda biriken meraklı kalabalık olup biteni izlemeye başladı. Meraklı kalabalığın içinde bulunan bazı vatandaşlar, hemen cep teleonlarına davranarak intihar etmek isteyen şahsı görüntülemeye çalıştı. Kimisi hatıra olsun diye çektiğini belirtirken, kimisi de "Çekiyorum atlarsa elimde görüntü olsun" dedi. Aşağıda meraklı kalabalığın heyecanlı bekleyişi sürerken, binanın çatısında intihar etmek isteyen gencin dikkatini dağıtan 5 polis birden şahsın üstüne atlayarak tuttu.

Gözaltına alınan S.K., Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

CİHAN
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 20:54

İLGİLİ HABERLER