Gündem
  • 23.5.2024 00:37

İsrail : 2 askerimiz öldü 4'ü yaralandı

Filistin Direniş grupları 227. günde Jabalia'da IOF ile çatışıyor

El Aksa Şehitleri Tugayları, Jabalia Kampı'nın doğusunda IOF askerleri ve araçlarından oluşan bir toplantıya havan topları kullanarak saldırdıklarını doğruladı.

Filistin Direnişi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırganlığına yanıt olarak İsrail işgal güçleriyle yüzleşmeye devam ediyor. 

Al Mayadeen'in Gazze muhabiri, Direniş ile Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deir al-Balah'ın doğusunda ve Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Jabalia'nın doğusundaki İsrail işgal güçleri arasında şiddetli çatışmaların yaşandığını doğruladı. 

İslami Cihat Hareketi'nin Filistin'deki askeri kanadı Kudüs Tugayları, Şeridi'nin kuzeyindeki Jabalia Kampı'ndaki bir caminin yakınında bir IOF asker taşıyıcısının eşlik ettiği bir IOF kara kuvvetine ateş açtığını, çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına yol açtığını duyurdu. askerler. 

Tugayların askeri medyası, Gazze semalarında istihbarat görevleri yürütürken ele geçirdiği İsrail Quadcopter insansız hava aracının sahnelerini yayınlayarak, tugayların bu insansız hava aracını nasıl yakaladığını ve ona doğru roket fırlattığını gösterdi. 

Ayrıca El Aksa Şehitleri Tugayları, Jabalia Kampı'nın doğusunda IOF askerleri ve araçlarından oluşan bir topluluğa havan topları kullanarak saldırdıklarını doğruladı.

IOF, Gazze'de iki askerin öldüğünü, dört askerin yaralandığını kabul etti

İsrail medyasında yer alan haberlere göre İsrail İşgal Güçleri (IOF), 19 Mayıs'ta Gazze Şeridi'nde Filistin Direnişiyle yaşanan çatışmalarda iki askerin öldüğünü ve dört askerin de yaralandığını doğruladı.

IOF, Givati ​​Tugayı'ndan iki çavuşun güney Gazze Şeridi'ndeki çatışmalar sırasında öldürüldüğünü doğrulayan ayrıntılar verdi ve isimleri yayınladı.

Ordu ayrıca Givati ​​Tugayı'ndan bir subay ve diğer iki askerin yanı sıra güney Gazze Şeridi'ndeki Bridges 5832 Kuzey Bölgesi İstihkam Taburu'ndan bir yedek askerin de ciddi şekilde yaralandığını itiraf etti.

18 Mayıs'ta İsrail işgal ordusu, Gazze'nin kuzeyindeki çatışmalar sırasında bir İsrail askerinin öldüğünü itiraf etti.

"Yayınlanmasına izin verildi" maddesi uyarınca, Çavuşun Paraşütçüler Tugayı'nın bilgisayar iletişim şirketinde asker olduğu ve kuzey Gazze'de Filistin Direnişiyle yaşanan çatışma sırasında öldürüldüğü bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 23.5.2024 00:39

İLGİLİ HABERLER