
İSRAİLLİ YILDIZ, KADDAFİ'NİN OĞLUYLA EVLENMEK İSTİYOR
KUDÜS (İHA) - İsrailli bir televizyon yıldızının Libya lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu ile gizli bir aşk yaşadığı ve evlenmelerinin söz konusu olduğu bildirildi.İsrail'de günlük olarak yayınlanan Maariv gazetesi, İsrailli televizyon yıldızı Orly Weinerman'a yakın bir kaynağa dayandırdığı haberinde, Weinerman'ın İtalya'da sık sık Seyf el İslam Kaddafi ile buluştuğunu ve gizli mekanlarına bir otomobil konvoyu ile gittiğini iddia etti.
Maariv gazetesinin iddiasına göre ikili arasındaki ilişki çok iyi gidiyor ve evlenme ile sonuçlanabilir. Bu arada Weinerman görünüşe göre Musevi dininden İslamiyet'e geçmeyi de düşünüyor.
Öte yandan, gazete, İbranice konuşan, dünyada çok iyi tanınan İsrailli artist Weinerman'ın ayrıca İsrail'de bir basketbol oyuncusuna da yakın olduğunu ileri sürdü.
İsrail ve Libya arasında hiçbir diplomatik ilişki bulunmuyor. Muammer Kaddafi daha önce "Filistin'in Yahudilere mezar olacağını" söyleyerek İsraillilere Alaska'da kendileri için bir devlet kurmalarını tavsiye etmişti.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:15