Spor
  • 26.8.2009 15:06

İSTANBUL'A BEŞİKTAŞ'I YENMEYE GELİYORUZ

Turkcell Süper Ligi'nde ilk 3 maçta 2 puan toplayan Gaziantepspor ligin 4. haftasında cuma günü İstanbul'da karşı karşıya geleceği Beşiktaş maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Teknik direktör Jose Couceiro, "Ekibime güveniyorum. Kimse defansif oynayan bir takım beklemesin. Kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

Celal Doğan Tesisleri'nde günde tek antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor'da sakatlığı süren Hakan Bayraktar, İvan De Souza ve Ertan Koç ile Ankaraspor maçında kırmızı kart gören Brezilyalı yıldızı Tabata forma giyemeyecek. Antrenmanların 15 dakikasını basına açık tutan teknik direktör Couceiro, düz koşunun ardından futbolculara kültür fizik yaptırdı. Basına kapalı bölümde ise Beşiktaş maçının taktik çalışması yaptırıldı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, ligin ilk 3 haftasında oynadıkları Galatasaray, Kayserispor ve Ankaraspor maçında şanssız olduklarını belirterek, kendilerine daha fazla güvenmeleri gerektiğini söyledi.

Couceiro şöyle konuştu: "Futbolda az da olsa şansa önem veriyorum. Bu son oynadığımız iki maçta biraz da şanssız olduğumuzu söyleyebilirim. Ama şans bize de dönecek, o zaman biz de o galibiyetleri elde edeceğiz diye düşünüyorum. Sonuçtan memnun değilim, ama bu memnuniyetsizliğim takımıma güvenimi kesinlikle azaltmıyor, takımıma çok güveniyorum. Oynadığımız 3 maçta da her zaman kayıp, topla oynama oranı bizde daha fazlaydı. Yani rakiple karşılaştığında topla oynayan daha fazla bizdik. Bizim tek yapmamız gereken kendimize güvenimizi biraz daha arttırmak. Şimdi bakıldığı zaman son iki maçta berabere kaldık, ama ben tercih ederdim ki bir tanesini yenelim, bir tanesini de yenelim. Çünkü daha fazla puanımız olurdu, ama böyle oldu. 3 maçın değerlendirmesini yapacak olursak ben hala ekibime güveniyorum, kötü bir şey yok. Beşiktaş maçında da çok iyi oynayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Takımda sistemi değiştirmeyi düşünmediğini söyleyen teknik direktör Jose Couceiro, "Şimdi bir modelimiz var. Ben onu 3 maçtır devam ettiriyorum ve bundan sonra da devam ettirmeyi düşünüyorum, onu değiştirmeyeceğim. Benim oyuncularıma söylediğim bir şey var, Gaziantep'te oynayalım, dışarıda oynayalım, her zaman kazanmak için oynayacağız. O yüzden de İstanbul'da kimse defansif oynayan bir takım kimse beklemesin. Tabii ki Beşiktaş'a da çok büyük saygı duyuyoruz, çünkü çok büyük bir ekip. Bakıldığı zaman Beşiktaş 3 maçta 4 puan kaybetti. Fenerbahçe ve Galatasaray da bu 3 maçı da kazandıkları için bu fark oluştu. Kesinlikle hiçbir puan kaybına dahi tahammülleri yok. Ama bizim de puana çok ihtiyacımız var. Beşiktaş geçen yılın şampiyonu. Ama ne olursa olsun biz maçı kazanmak için oraya gideceğiz" diye konuştu.

Kırmızı siyahlılar cuma günü saat 21.00'de İstanbul İnönü Stadı'nda oynayacağı maç için Perşembe günü sabah uçağıyla İstanbul'a gidecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:31

İLGİLİ HABERLER