Spor
  • 30.6.2007 07:55

İŞTE FUTBOL SAHALARININ METROSEKSÜEL FUTBOLCULARI!..

Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı, Tuncay Şanlı, Mehmet Topuz, Gökhan Güleç, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Delgado, Ümit Karan, Necati Ateş gibi bir çok futbolcu sık sık saç bakımı yaptırıyor.

FENERBAHÇE kalecisi Volkan’ın "Stada kuaför getiren futbolcu bile var" açıklamasından sonra bu futbolcuların kimler olduğu tartışılmaya başlandı. Volkan Demirel, "İsim vermem, adları bende saklı" ifadesini kullanırken yapılan araştırmada hemen her takımda futbolcuların saç bakımına önem verdiği ortaya çıktı. Futbolcuların çoğu tesislere kuaför getirip saç sakal hatta manikür pedikür yaptırdıktan sonra takım otobüsüyle maçın oynanacağı stada gittiği ortaya çıktı. Bazılarının ise futbol sevdalısı kuaför arkadaşlarını stada getirerek sahaya çıkmadan önce fön ve taratma işlemi yaptırdıkları belirlendi.

Saçlarına en fazla önem veren futbolcuların başında tecrübeli kaleci Rüştü Reçber geliyor. Geçen sezonun ortasında saçlarına kızıl röfle atan Rüştü, bazen saçlarını topluyor çoğu zamanda omuzlarına salıyor. Rüştü de direk oynadığı sezonun ilk maçlarında takım halinde kamp yapılan Samandıra tesislerine kuaförünü getiren futbolculardan. Beşiktaş’ın yeni transferi Mehmet Yozgatlı da sık sık kuaföre gidenlerden. Türk futbolunu yeni sezonda İngiltere’de temsil edecek olan Tuncay Şanlı da uzun saçlarının bakımı için kuaförden dışarı çıkmayanlardan. Genç kızların sevgilisi yakışıklı defans oyuncusu İbrahim Toraman da sık sık saç bakımı yaptırıyor.

Sık sık bakım

Mehmet Topuz
Kayseri’deki kuaför arkadaşının baş müşterisi. Beşiktaşlı futbolcular Gökhan Güleç, Delgado, Gökhan Zan, Mustafa Doğan, F.Bahçe’li Deniz Barış, Önder Turacı, Can Arat ve yeni transfer Ali Bilgin, G.Saraylı Orhan Ak, kaleci Aykut bakımlı saçlarıyla dikkat çeken isimler. G.Saray’da en fazla saçına önem veren futbolcu Hasan Kabze olduğunu öğrenilirken, Ümit Karan top sakalının bakımını Florya tesislerine çağırdığı kuaför arkadaşına yaptırıyor. Necati Ateş de uzun saçlarının bakımı için sık sık kuaför desteği alanlardan. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:47

İLGİLİ HABERLER