Spor
  • 7.12.2011 00:26

İŞTE TERİM'İN DERBİ PLANI

Fenerbahçe'nin ligdeki tüm maçlarını izleyen ve değişik analizler yaptıran teknik direktör Fatih Terim'in, sarı-Lacivertli takımın orta saha ve kanatlardaki kurgusunu bozmak istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin en önemli kozu olan orta saha hattı ve pas trafiğini kesmek için oyuncularına uyarılarda bulunan Fatih Terim'in ''Bu derbinin en kilit faktörü orta sahalar olucak. Oyunun her bölümünde pres yapıp, alanları daraltmanızı istiyorum. Rakibimize rahat pas yaptırmamalıyız'' ifadelerini kullandığı belirtildi.

Fatih Terim'in ayrıca oyuncularına, ''Oyunun kontrolünün tamamı bizde olmalı, takım halinde savunma ve takım halinde hücum prensibimizi asla unutmayın. Bol bol şut atın" talimatı verdiği belirtildi.

Öte yandan Fatih Terim'in Fenerbahce derbisi öncesi sahaya süreceği isimleri belirlediği son kararını ise maç öncesi vereceği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın savunma kurgusunu ise Eboue, Semih, Ujfalusi ve Hakan Balta dörtlüsü ile kurması bekleniyor.

Orta sahada Melo, Selçuk, Kazım, Riera ve Ayhan beşlisini düşünen tecrübeli teknik adamın forvette Elmander'i kullanacağı bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:39

İLGİLİ HABERLER