Gündem
  • 5.12.2022 13:19

İtalyan devi Ferdi Kadıoğlu'nu istiyor

Ferdi Kadıoğlu için İtalyan devi harekete geçti. Sarı lacivertlilerin genç futbolcusunun babası, bu teklifi doğruladı.Süper Ligi 29 puanla lider olarak götüren Fenerbahçe , Dünya Kupası'nda verilen arada çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu arada önce İspanyol ekibi Rayo Vallecano, sonrasında Villareal ile karşı karşıya gelen sarı lacivertlilerde, teknik direktör Jorge Jesus takıma takviye yapılması için listesini hazırlıyor.

Bir yandan da yıldızlaşan isimler ile ilgili gelen teklifleri değerlendiren teknik ekip ve yönetim, devre arasında takımın bozulmamasını, sezon sonunda istenen futbolcular için görüşmelere başlanması yönünde ortak bir karar aldı. Eğer sıra dışı bir teklif gelmezse sarı lacivertlilerde as oyuncuların satışına onay verilmeyecek.

JOAO PEDRO'DAN KÖTÜ HABER

Kanarya ilk hazırlık maçını İspanyol Rayo Vallecano ile Kadıköy'de oynadı. O maçta sarı lacivertliler sakatlık şoku yaşadı. Sezon başında Cagliari'den transfer edilen ve performansı beklentilerin altında kalan Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Joao Pedro, aldığı darbe sonrasında sakatlık yaşadı. Yapılan incelemeler sonrasında tecrübeli golcünün 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

VALENCIA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası finallerinde gösterdiği performansın ardından birçok Körfez ülkesinden teklifler alan Ekvadorlu golcü Sarı- Lacivertli kulüp ile anlaşma sağladı. Golcü oyuncu Enner Valencia'nın Fenerbahçe ile 1+1 yıllığına anlaştığı ifade edildi.

BABASI DOĞRULADI

Serie A devi Milan, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istiyor. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Ferdi Kadıoğlu'nun babası, transferi onaylıyor ve oğlunun Milan'a transfer olmasını istiyor.

NAPOLİ DE DEVREDE

Habere göre, piyasa değeri 12 milyon Euro olan Ferdi Kadıoğlu'nu Napoli'de transfer etmek istiyor ve iki İtalyan devi bu transfer için rekabete girdi. Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki kanat oyuncusunun birden fazla pozisyonda oynuyor olması Milan'ın bu transferde çok istekli olmasını sağlıyor.

YENİ SÖZLEŞME İMZALADI

2018'de Fenerbahçe'ye transfer olan Ferdi Kadıoğlu'nun 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla Spor Toto Süper Lig 'de 12 maçta forma giydi ve iki asistle oynadı.

Güncellenme Tarihi : 5.12.2022 13:24

İLGİLİ HABERLER