Spor
  • 12.2.2012 16:05

Karadeniz fırtınası Antalya'yı yıktı geçti

Kardeniz temsilcisi rakibini özelikle ilk yarıdaki iyi oyunuyla 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Orduspor maça çok hızlı başlarken, Antalyaspor'u adeta kendi sahasına hapsetti.

Culio, Stancu ve Hasan Kabze üçlüsüyle etkili olan Orduspor'a galibiyeti getiren isimler ise 7. dakikada Hasan Kabze, 17. dakikada Stancu ve 44. dakikada da Garcia oldu.

Antalyaspor'un golleriı ise 70. dakikada Jaba ve 90. dakikada da Emrah'tan geldi.

Orduspor bu galibiyetin ardından puanını 35'e yükseltirken, Antalyaspor 32 puanda kaldı.

ORDUSPOR:  3  ANTALYASPOR: 1

STAT: 19 Eylül
HAKEM: Tolga Özkalfa

SAAT: 13.00
YAYIN: Lig TV

ORDUSPOR: Fevzi, Abdurrahman, Selçuk, Yalçın, Garcia, Onur, Ali (Dk. 55 Abdulkadir), Javito, Culio, Stancu (Dk. 72 Hakan), Hasan Kabze,
TEKNİK DİREKTÖR: Hector Cuper

MEDICAL PARK ANTALYASPOR: Ömer, Ali Tandoğan (Dk. 46 Erkan), Ali Turan, Deniz, Minev, Kerem, İbrahim, Uğur, Mehmet Eren (Dk 79 Emrah), Zitoni, Tita (Dk. 46 Jaba)
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

GOLLER: Dk. 9 Hasan Kabze, Dk. 21 Stancu, Dk 44 Garcia, Dk. 70 Jaba
SARI KARTLAR: Ali, Miguel Garcia, Uğur İnceman, Mehmet Eren, Erkan, Onur

İLK YARIDAN DAKİKALAR
4. dakikada gelişen Orduspor atağında Culio'nun ceza sahası dışından vuruşunda top yandan auta gitti.

GOL 7. dakikada Javito'nun sağ taraftan ortasına iyi yükselen Hasan, kafayla topu ağlarla buluşturdu: 1-0

GOL17. dakikada Culio'nun soldan ortasında arka direkte topla buluşan Stancu, aşırtma bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-0

37. dakikada ani gelişen ev sahibi takımın atağında Javito, ceza sahası içine girer girmez vurdu, top yandan auta gitti.

GOL44. dakikada Culio'nun sağ taraftan ortasında kalabalık defans arasından sıyrılan Garcia, ön direkte plase bir vuruşla takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
61. dakikada Javito'nun ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Stancu yerden vurdu, Ömer topu kornere çeldi.

GOL70. dakikada sağ taraftan gelişen misafir takım atağında Uğur'un ortasında Jaba, kafayla topu ağlara gönderdi: 3-1

80. dakikada Emrah'ın sağdan ortasında ceza sahası içinde iyi yükselen Ali Zitouni kafayla vurdu, meşin yuvarlak üsten auta gitti.

GOL90. dakikada misafir takımın kazandığı serbest atışı Emrah kulandı. Bu futbolcunun düzgün vuruşunda top bir kez daha ağlarla buluşurken skor 3-2 oldu.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 20:11

İLGİLİ HABERLER