Medya
  • 8.8.2021 20:37

Kemalist laik görünümlü dinsiz imansızlar yağmur yağdığına üzüldü

Bu ülkedeki hainlık dünyada yok.. Hükümetin zora düşmesi için yangınların büyümesinden medet uman Kemalist laikler, yangın bölgesine yağmur yağınca adeta mateme büründü.
Yunanistan'da yangın var ama Yunan muhalefeti hükümetle el ele mücadele sürdürürken bizim muhalefet çalışmalara yalanla ve provokasyonla engel olmak için elinden geleni ardına koymuyor.

Dalga geçip, "kesinlikle yağmaz" demişti! Şimdi herkes soruyor: Ne oldu Metin Uca?

Metin Uca, Antalya'da yağmur duası eden vatandaşlarla dalga geçmiş, bilimsel olarak Antalya'da kesinlikle yağmur yağmayacağını söylemişti. Dün Antalya yağmurla adeta nefes aldı. Sosyal medyada ise 'Metin Uca ne oldu' sorusu paylaşılıyor.

Metin Uca, 'bu mevsimde Antalya'da kesinlikle yağmur yağmayacağını' söylemişti.

11 gündür orman yangınları devam eden Antalya, dün başlayan yağmurla nefes aldı.

Yangın bölgesini ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, vatandaşlarla beraber yağmur duası etmişti. Dini değerlerle alay eden söylemleriyle gündem olan Metin Uca, yağmur duası eden vatandaşlarla dalga geçmişti.

'KESİNLİKLE' YAĞMAZ DEDİĞİ ANTALYA'DA YAĞMUR YAĞDI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uca, "Türkiye'de yaşayan herkes bilir ki Ağustos'ta Antalya'ya yağmur yağmaz. Duaya değil, bilime inanın" demişti.

Dün akşam saatlerinde Antalya'da yağmur başladı. Manavgat'ta yangın mağduru vatandaşlar, sağanak yağmuru sevinçle birbirine sarılarak karşıladı. Bazı vatandaşlar, "Allah'ım şükürler olsun" diyerek dua etti.

Yağmurun başlaması sonrası bazı vatandaşlar dua etti.

NE OLDU METİN UCA?

Yağmurun başlamasının ardından sosyal medyada kullanıcılar Metin Uca'nın paylaşımı ti'ye aldı. Birçok kişi, "Ne oldu Metin Uca?" sorusunu yöneltti. Bazı kullanıcılar ise, "Şimdi de şuurlanması için Metin Uca'ya dua edelim" yorumunu yaptı.

YAĞMUR DUASINA ÇIKANLARA HAKARET

Metin Uca, yağmur duasına çıkanlara hakaretlerine devam etti. Uca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Yoksul ve inançlı halk kesimlerini kandırmak için uydurduğu, akıl bilim karşıtı ruhani zevzeklik, din avcılığı" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan yağmur duasına hedef alan bir başka isim de Necati Tüfekçi. Tüfekçi, "Meteoroloji'den tüyo almıştır kesin' diyeceğim fakat 15 gün yağış yok Antalya'da" dedi.

HADSİZ PAYLAŞIMLAR!

Metin Uca, daha önce de İslam'la dalga geçen paylaşımlarıyla tepki çekmişti.

2015'in son günlerinde bir paylaşım yapan Uca, "Yozlaşmaya hayır! 7 Hristiyan bir danaya ortak olmadıkça; çam ağacı süslemem" yazılı pankart paylaşmış ve "Oğlunu kesene gökten koç gelmesi akılcı gerçekçi ve normal ama çatıdan hediye bırakması tuhaf öyle mi?" demişti.

Uca, 'Cadılar Bayramı' paylaşımıyla da gündem olmuştu. Örtülü bir kadının fotoğrafını paylaşarak, "Mübarek Cadılar gününüzü tebrik eder, hayırlara vesile olmasını niyaz ederim" demişti.

Ayasofya Camii'nin ibadete açılmasını hazmedemeyenler isimlerin arasında da yer alan Metin Uca, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kılıçlı hutbesiyle dalga geçmeye kalkmıştı. Uca, "Emevi halifelerini bile anıp Lozanı unutan, kendi tarihini uydurmada Yıldız Savaşları filmini aratmayan, karanlık tarafın unutulmaz prensi Zart-Veder" demişti.


 

Güncellenme Tarihi : 8.8.2021 21:00

İLGİLİ HABERLER