Asayiş
  • 28.4.2010 12:50

KGS İÇİN TEM'E YAYA GİRDİ, ÖLDÜ

Çarpmanın etkisiyle metrelerce ileri fırlayarak asfalt zemine düşen İsmet Demir hayatını kaybetti.

İstanbul'dan, 18 DE 528 plakalı TIR'la Ankara'ya gitmek üzere yola çıkan 2 çocuk babası İsmet Demir, Çamlıca gişelerine geldiğinde yol kenarında durarak, KGS'sini doldurmak için yolun karşısına geçti.

İsmet Demir, yanında bir başka TIR şoförü arkadaşı Atilla Hoçallı ile KGS'sine yükleme yaptıktan sonra TIR'ına dönmek için gişelerin önünden karşıya geçmek istedi.

Pendik'teki bir matbaadan aldığı işçileri Ümraniye'ye götüren, Şükrü Üstündağ'ın kullandığı 34 EN 4798 plakalı minibüs, bir anda yola fırlayan İsmet Demir'e çarptı.

Çarpmanın etkisiyle fırlayan İsmet Demir 5 metre ileriye düştü. Kalbi duran İsmet Demir'e, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından uzun süre kalp masajı yapıldı. Ancak İsmet Demir, ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetti.

Arkadaşı tutmaya çalıştı ama...

Minibüsün geldiğini görerek, İsmet Demir'i kolundan tutmaya çalışan arkadaşı Atilla Hoçallı, "Gişelerden geçen minibüsü görür görmez arkadaşımı kolundan tutmaya çalıştım. Ellerimden kurtulan İsmet'e minibüs çarptı" dedi.

Atilla Hoçallı ve minibüs şoförü Şükrü Üstündağ, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İsmet Demir'in cesedi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, İsmet Demir'in üzerinden çıkan ruhsatlı tabancaya el koyarken, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:18

İLGİLİ HABERLER