Asayiş
  • 10.6.2023 14:46

Kılıçdaroğlu kaybedince FETÖ'cülerin Yunanistan'a kaçışı hızlandı

Bütün umudunu Kılıçdaroğlu'nun seçilmesine bağlayan FETÖ ve PKK'lı teröristler, seçimi Erdoğan'ın kazanmasıyla birlikte kaçmaya başladı. Kaçış olarak da özellikle Yunanistan tercih ediliyor.
Seçimden sonra Yunanistan sınırında çok sayıda FETÖ'cü yakalanırken, önemli bir kısmının da kaçmayı başardığı belirtildi. 
Son 15 günde 21 terörist sınırda yakalandı..

Edirne'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan 16 terör örgütü üyesi yakalandı

Edirne'de son bir haftada sınırdan Yunanistan'a kaçmaya çalışan terör örgütü PKK, FETÖ ve DEAŞ mensubu 16 zanlı gözaltına alındı.

İl andarma Komutanlığı ekipleri ve 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı hudut birliklerince, son bir haftada Yunanistan sınırında birinci derece askeri yasak bölgede yapılan kontrollerde, yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 16 terör örgütü mensubu yakalandı.

Zanlılardan 13'ünün terör örgütü FETÖ, 2'sinin PKK ve 1'inin de DEAŞ üyeliği suçundan arandığı belirlendi.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Edirne'de PKK ve FETÖ mensubu 5 terörist yurt dışına kaçarken yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı ve 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı hudut birliği askerleri, son günlerdeki denetim ve kontrollerde, 3'ü FETÖ, 2'si PKK'lı olan 5 terör örgütü mensubunu Yunanistan sınırındaki askeri yasak bölgede yakaladı.

İstanbul’da FETÖ’ye operasyon: 15 gözaltı

İstanbul'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında aktif görevde olan doktor ve hemşirelerin de bulunduğu toplam 15 kişi gözaltına alındı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Bylock kullanıcısı oldukları, Bank Asya da hesap hareketlerinin mevcut olduğu, haklarında örgütün bölge ve mahrem yapılanması içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet yürüttüklerine yönelik beyanların olduğu, ankesör/büfe üzerinden örgütsel iletişime uygun aranma kayıtlarının bulunduğu tespit edilen 19 kişiye yönelik operasyon düzenledi.
Operasyonda 1’i kamuda aktif doktor, 1’i kamuda aktif hemşire, 1’i kamudan ihraç hâkim, 1’i kamudan ihraç öğretmen ve avukatların da aralarında bulunduğu 15 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

Güncellenme Tarihi : 10.6.2023 19:54

İLGİLİ HABERLER