Yaşam
  • 23.9.2022 22:58

Kızı estetik mi yaptırdı? Demet Şener'den yanıt

Miss Turkey 2022'de jüri koltuğuna oturan eski manken Demet Şener, geceye İbrahim Kutluay ile evliliğinden olan kızı İrem Kutluay ile katılmıştı. İrem'in değişimi ve güzelliği geceye damga vurgu. Sosyal medyada kızıyla fotoğraf paylaşan Şener'e kızının estetik yaptırdığı yazıldı. Demet Şener ise bu iddialara kayıtsız kalamadı.

Demet Şener'den 'İrem Kutluay estetik yaptırdı' iddialarına yanıt

Çocukları İrem ve Ömer'in babası İbrahim Kutluay ile 2005–2018 yılları arasında evli kalan Demet Şener, Haziran 2019'da dünyaevine girdiği Cenk Küpeli'den Ocak 2021'de boşanmıştı. 45 yaşındaki güzel, bir süredir Tolga Arman'la aşk yaşıyor.Geçtiğimiz haftalarda Şener, sevgilisi Tolga Arman ile öpüşürken resmedilen tabloyu evinin duvarına asmış, tablonun önünde elinde çiçeklerle poz vermişti. Gönderisine "Evim evim güzel evim. Kendime çiçek aldım, evi güzelleştiren en güzel şey çiçekler" notunu düşen ünlü isim, hayranlarına "Siz neler yaparsınız evinizi güzelleştirmek için?" sorusunu yöneltmişti.

"ÇOK KOMİK ŞEYLER!"

Bir lansmana katılan ünlü isim, konuyla ilgili; "Hediye Sevgililer Günü'nde geldi, herkes geç kaldı. Çok hoşuma giden, çok özel bir ressam yaptı. Öylesine bir resim değil o. Tolga’yı ve beni çok sevdiği için yaptı, normalde böyle bir şey yapmıyor. Bir tablo asılmış, o tabloda öpüşüyormuşsun... Çok komik şeyler bunlar. O yüzden hiç takılmıyorum ben” demişti.

Demet Şenerden İrem Kutluay estetik yaptırdı iddialarına yanıt

"ŞİMDİ NEREDEYSE BU YAŞTA BİR KIZIM VAR"

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Demet Şener (45), geçtiğimiz haftalarda Instagram'dan yaptığı paylaşımla hayranlarını adeta nostaljik bir yolculuğa çıkarmıştı. Yıllar önce objektif karşısında verdiği pozunu yayınlayan eski manken, siyah-beyaz fotoğrafına şu notu düştü:

İnce alınmış kaşlarım, o zamanlar modaydı... Kısa saçım, benimle bütünleşmiş dikenli tel dövmem... (2001 yılında sildirdim) Gençlik işte, hiç düşünmeden yapılan şeyler... Gerçi kalsaydı da olurdu. Şimdilerde aklımda deli fikirler... Bu dövmenin yerine daha büyük bir dövme yaptırmak. Yaş 19-20 sanırım, dergi çekiminden bir kare. Gençlik güzel de ben bu yaşlarımı daha çok sevdim. Ne istediğini bilen, olgun, kendini tam anlamıyla çözmüş bir kadın... Şimdi nerdeyse bu yaşta bir kızım, ondan biraz küçük de bir oğlum var. Hayattaki en büyük şanslarım... Çok şükür.

Demet Şener'in kızı 16 yaşındaki İrem'e estetik iddiası! Güzelliğiyle  dikkat çekmişti - Yaşam Haberleri

GECEYE KIZIYLA KATILDI

1995 yılında Miss Turkey birincisi olan Demet Şener bu sene yapılan yarışmada jüri oldu. Şener Miss Turkey 2022'yi de kızı İrem Kutluay ile izledi. İbrahim Kutluay ile evliliğinden iki çocuğu olan Şener kızının gölgesinde kaldı. Annesinin boyunu geçen İrem Kutluay güzelliğiyle de adeta annesinin tahtına aday gibiydi.�

Demet Şenerden İrem Kutluay estetik yaptırdı iddialarına yanıt

"KIZIMDA ESTETİK YOK"

İrem'in eski fotoğraflarına bakıldığında bazı yorumlarda Demet Şener'in 16 yaşındaki kızının estetik yaptırdığı iddia edildi.
Demet Şener ise bu iddialara kayıtsız kalmadı. Kız hakkında yapılan yorum ve haberlere açıklık getirdi. Şener, bu iddialar karşısında "Kızımda estetik falan yok şaşırmasınlar" diyerek kızdı.

Demet Şenerden İrem Kutluay estetik yaptırdı iddialarına yanıt

Güncellenme Tarihi : 24.9.2022 01:04

İLGİLİ HABERLER