Spor
  • 2.12.2013 02:36

Kosecki: Oğlum da Galatasaray'da oynasın

Galatasaray'ın Polonyalı eski futbolcusu ve siyasetçi Roman Kosecki, Türkiye'deydi.TBMM bünyesindeki Parlamenterler Spor Kulübü Derneği Başkanlığı'nca düzenlenen Parlamanterler Arası Futbol Turnuvası'na katılan Kosecki, turnuva sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Galatasaray'da 1990-1992 yıllarında forma giyen 47 yaşındaki Roman Kosecki, güzel ve eğlenceli bir turnuva geçirdiklerini söyledi.

Şampiyon oldukları için mutlu olduklarını ifade eden Kosecki, "Sonuç önemli değil, önemli olan dostlarımızla buluşmaktı. Hakan Şükür'e karşı da oynadığım için mutluyum. Kendisi benim iyi bir dostumdur. TBMM'yi Polonya'ya davet etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Kosecki, bir gazetecinin, "Türk futbolunu ve Galatasaray'ı takip ediyor musunuz?" sorusu üzerine, Ali Sami Yen Stadı'nı
hatırlatarak, "Bugün Galatasaray'ın yeni ve güzel stadyumu var. Drogba gibi yıldızları var. Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyorum. Oğlum Jacop, Legia Warzsawa takımında oynuyor, onun da ileride Galatasaray'da oynamasını istiyorum" diye konuştu.
"JUVENTUS'U YENEBİLİR"
"Galatasaray, Juventus karşılaşması ne olur" sorusunu ise Kosecki, "Galatasaray için zor bir karşılaşma olacak ama maçı kazanacağını tahmin ediyorum. Galatasaray'a şans diliyorum" şeklinde cevapladı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 09:49

İLGİLİ HABERLER