Gündem
  • 11.8.2009 00:00

'KÖYDEKİ İŞSİZ İŞ İÇİN DAĞA MI ÇIKSIN?..'

Antalya'da Erdoğan'a seslenen Bahçeli, şunları söyledi: Avrupa sevdasından vazgeç. PKK yandaşlığına soyunmaktan, etnik bölünmeye çanak tutmaktan vazgeç. Yoldan sapma. Doğduğun yere Güneysu diyorlar ama sen Potamya dedirttirme.

HEDEF KÜRDİSTAN
Oynanan oyun 4 parçalıdır. Birinci adım şimdilik otonomiyi elde etmek. Daha sonra güçlendirilmiş bölgesel özerkliğe kaymak. Sonra federasyonla milli devlet ve uniter yapıyı ortadan kaldırmak. Daha sonra ise bağımsız Kürdistan devletini kurmaktır.

ANALAR AĞLIYOR
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ise 'Bebek katillerine terörist demeyenlerle el sıkışmak anaların yüreğini sızlatır. Kürt açılımı adı altında düzenlemelerden bahsediliyor. Dağdan inenlere iş vereceklermiş. Köydeki işsizler dağa mı çıksın?' diye sordu.

İşsizler, iş için dağa mı çıksın
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, 'Kürt açılımı' içerisinde 'dağdan inecek teröristlere iş verileceğinin söylendiğini' belirterek, 'Köydeki işsizler dağa mı çıksın' sorusunu gündeme getirdi. Vural, Kayseri MHP Kongresi'nde bu konuda şu değerlendirmeyi yaptı: 'Maşallah kendi (Başbakan Tayyip Erdoğan) uçak aldı, ayağı yerden kesildi. Kendi uçtu, millet uçurumun ucunda kaldı. Şimdi de, bu milleti 36 etnik gruba bölecekler. Ancak ne yaparsanız yapın MHP sizin yolunuzu kesmeye ant içti. Herkes haddini bilsin. Bebek katillerine terörist demeyenlerle el sıkışmak anaların yüreğini sızlatır. Tarihten ders almazsanız tekerrür kaçınılmazdır.'

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:49

İLGİLİ HABERLER