
Leroy Sane Bayern'e imza atmadı
Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'te yeni sözleşme imzalaması beklenen Leroy Sane'den dikkat çeken bir hamle geldi.
Bayern Münih'te Leroy Sane ile yeni sözleşme imzalanmak üzereyken beklenmedik bir gelişme yaşandı.
Alman gazetesinden Bild'de yer alan habere göre, Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Leroy Sane, 3 yıllık yeni sözleşme konusunda kulübüyle el sıkışmıştı. Sane'nin menjeri Christian Schmid, yıllık 10 + 5 milyon euro maaş üzerinden Bayern Münih ile anlaşma sağlamıştı ve imzalar bekleniyordu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sıralarda yer alan Leroy Sane'nin Bayern Münih ile anlaştığı ve imzaların atılacağı öğrenilmişti. Alman yıldızın henüz imzayı atmamasının ardındaki gerçek ortaya çıkarken Alman basını bu gelişmeyi 'Skandal' olarak yorumladı.
Bayern Münih'in Leipzig ile 3-3 berabere kaldığı mücadelenin ardından Sportif Direktör Max Eberl, Leroy Sane ile ilgili gelen soruya, "Görüşmeler güzel ilerliyor, ancak hala imza eksik" şeklinde yanıt vermişti.
MENAJERİNİ DEĞİŞTİRDİ
Fransız asıllı Alman oyuncunun menajerlik şirketini değiştirdiği ve ünlü menajer Pini Zahavi ile anlaştığı ortaya çıktı. İmzaların atılmamasının sebebi olarak ise yeni menajerin Alman devinden daha fazla para talep etmesi olduğu iddia edildi.
İmzalar beklenirken Sane, menajerini değiştirdi ve David Alaba'yı Bayern'den ayırıp Real Madrid'e götüren Pini Zahavi ile anlaştı. Bayern Münih onursal başkanı Uli Höeness, Pini Zahavi için "pirana" tabirini kullanmıştı.