LİDERLER ALIŞVERİŞTE!..
Obama'nın canı hamburger çekince
Beyaz Saray'dan çıkan araç konvoyuyla Virginia'ya yol alan Obama ve Biden, buradaki küçük bir hamburgerci olan Ray's Hell Burger'da sıraya girip siparişlerini verdi.
Başkan ve yardımcısı, nakit parayla ödeme yaptıktan sonra bir masaya oturmadan önce herkes gibi siparişlerini ayakta bekledi. Başbakan Erdoğan marketten alışveriş yaptı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, evinin bulunduğu Subayevlerinde bir marketten alışveriş yaptı.
Erdoğan, marketten, diş macunu, traş kremi ve ayakkabı parlatıcısı aldı.
Erdoğan, Subayevleri Şair Mehmet Emin Caddesi'ndeki bir markete girerek alışveriş yaptı.
Erdoğan, marketten, diş macunu, traş kremi ve ayakkabı parlatıcısı aldı. Markette alışveriş yapan olan vatandaşlarla da sohbet eden Erdoğan, bir vatandaşın, "Ergenekon konusundaki duyarlılığınızın aynen devam etmesini istiyoruz" sözlerine "Aynen" karşılığını verdi.
Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıtmayı da ihmal etmedi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Erdoğan, bir gazetecinin 'Neler aldınız?' sorusu üzerine, "Traş takımları, diş macunu falan aldım. Sürekli onları takip etme imkanımız olmuyor. Bugün bizzat kendim aldım. Marketin hareketliğini göreyim istedim" diye konuştu.
Erdoğan, 'Ev alışverişinizi genelde kendiniz mi yaparsınız?' sorusunu da, "Yok onu evdekiler sağ olsun yapıyorlar" karşılığını verdi. Marketi nasıl bulduğunun sorulması üzerine de Erdoğan, markete zaman zaman geldiğini, düzenli ve hareketli bir yer olduğunu söyledi. 'Alışverişin canlı olup olmadığı' konusundaki bir soruyu "Canlı" karşılığını veren Erdoğan, market çalışanlarına işaret ederek, "Şimdi sordum, onlar da 'canlı' diyorlar" dedi. Market çıkışında vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Erdoğan, alışveriş bedeli olarak 29 TL nakit ödedi.
Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 22:18