LOTUS MEDYA'DA GÖREV DEĞİŞİMİ
İSTANBUL - McCann Worldgroup bünyesindeki iki büyük medya ajansından biri olan Lotus Medya'da Genel Müdürlük görevine, 1996 yılından beri McCann bünyesinde görev alan Kaan Bülbüloğlu getirildi.
1969 Ankara doğumlu olan Kaan Bülbüloğlu, medya sektörüne ilk adımını Milliyet Gazetesi'nde attı. Takip eden yılda Universal McCann'e katılan Bülbüloğlu, 1998 yılında Universal Sydney'de görev aldı. 1999 yılından günümüze yerli ve yabancı birçok müşteri için medya planlama ve satınalma operasyonunu Medya Direktörü olarak yürüttü. Aralık 2004 itibariyle Lotus Medya Genel Müdürlüğü görevine getirilen Bülbüloğlu, aynı zamanda McCann Programming Departmanı'nın da yönetimini üstlendi.
Lotus Medya, kurulduğu 2000 yılından bu güne birçok uluslararası ve ulusal firmaya Entegre Medya Çözümleri, Medya Planlama ve Satınalma, Stratejik Yönlendirme ve Yaratıcı Medya Uygulamaları konusunda hizmet veriyor.