Hıristiyan olan Tuğçe Kazaz''ın kilisedeki düğün törenini TV''lerde gören Ayvalık''taki babaannesi kalp krizi geçirmiş.Hıristiyan olan torunu Tuğçe Kazaz''ı, papaz nikahıyla evlenirken gören babaannenin kalbi dayanmadı. Ayvalık''ta yazlıkta yaşayan babaanne, canlı yayında torununu papazın karşısında görünce kalbi sıkıştı. Komşuları tarafından hastaneye kaldırılan büyükannenin hayati tehlikesi yok.
Türkiye''de İkinci Bir Düğün
Tuğçe Kazaz, uğruna din değiştirip Hıristiyan olduğu Yorgos Seitaridis ile Yunanistan''da 70 kişinin izlediği bir törenle evlendi. Damat Yorgos''un annesi Vuli yaptığı açıklamada, ikilinin Türkiye''de de bir düğün yapacağını açıkladı. 8 Eylül''de vaftiz olup Maria adını alan manken Tuğçe Kazaz''ın nikahı önceki gün Atina''nın Porto Yermeno kasabasındaki Aya Nikola kilisesinde kıyıldı.
Gelinligi Arzu Kaprol''den
Damat ve gelinin kıyafetleri, ünlü Türk modacı Arzu Kaprol tarafından hazırlandı ve bizzat Atina''ya getirildi. Düğünden sonra kilisenin önünde gazetecilere poz veren çift, düğün arabası olan gri cipe binerek Seitaridis''in aynı sahil kasabasındaki evine gitti. Damadın annesi, ''Yorgos ile Tuğçe Türkiye''de de evlenecekler. Yakında Türkiye''ye gidiyoruz'' diyerek, Tuğçe''nin ailesine ''Bizi bekleyin'' mesajı verdi.
''''Bana Yine ''Tuğçe'' Deyin''''
Dini törende Peder Prodoromos, dualar okudu. Ardından Ortodoks düğünlerinde adet olduğu gibi gelin ve damat kutsanmış kırmızı şarap içti. Yaklaşık bir saat süren ayinden sonra, Tuğçe Kazaz gazetecilere, ''Bana bundan sonra da Tuğçe diyecekseniz. Değişen ne ki?'' diye sordu. Bu arada ünlü mankenin Ayvalık''taki babaannesinin, TV''lerde yayınlanan düğün görüntüleri üzerine kalp krizi geçirdiği iddia ediliyor.
(gecce)
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:02