Medya
  • 30.11.2020 11:17

MasterChef'te Uğur diskalfiye edildi

Uğur neden diskalifiye oldu? İşte geceye damga vuran anlar

MasterChef yarışmasında kimin eleneceği merakla beklenirken, Acun Ilıcalı'dan gelen son dakika açıklaması kafaları karıştırmıştı.. Uğur'un sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle diskalifiye edildiğini açıklayan Ilıcalı kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Fakat bu gelişmenin ardından MasterChef'te Uğur'un yarışmaya devam ediyor olması merak uyandırmıştı. Dün akşam yayınlanan programda Uğur'un diskalifiye edildiğini şefler açıkladı. Uğur gözyaşları içinde özür dileyip, yaptıklarından pişman olduğunu açıklarken yarışmacı arkadaşlarının da çok üzgün olduğu ve gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.. Peki Uğur neden elendi? İşte detaylar

MasterChef'te elenen isim dün akşam belli oldu. MasterChef Türkiye'nin 29 Kasım tarihli 110. bölümünde Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in verdiği menüyü en iyi hazırlayan iki yarışmacı eleme potasından kurtulurken, gecenin sonunda ise bir isim MasterChef 2020'ye veda etti. Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımda eleme adayı Barbaros oldu. Geçen hafta diskalifiye kararı verilen Uğur'la ilgili şeflerin yaptığı açıklama sonrası Uğur'un gözyaşlarına boğulması son bölüme damga vurdu.. Açıklama yapan Uğur, 'O insanların tanıdığı gibi bir insan değilim ben' dedi.

MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'nin eleme gecesinde Sefa, Uğur ve Barbaros eleme adayı oldu. Eleme oyunu oynanmadan Somer Şef Uğur'u öne aldı ve diğer yarışmacıların balkona çıkmasını söyledi. Sosyal medyada geçmişte yaptığı paylaşımlar nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan diskalifiye edildiği açıklanan Uğur ile ilgili karar stüdyoda duyuruldu. Somer Şef, Uğur'un sosyal medyada yer alan paylaşımlarından dolayı verdikleri kararla yarışmadan diskalifiye edildiğini söyledi. Karar karşısında Uğur Yılmaz Deniz gözyaşlarına boğuldu.

 

 

İnsanların tanıdığı Uğur'u ben buradan dışarı çıktıktan sonra da göstermek isterdim ama geçmişime sinirliyim. O insanların tanıdığı Uğur ben değilim. Kendime sinirliyim. Geçmişime sinirliyim.

Benim bir ailem var ve onların karşısına bu şekilde çıkmaktan utanç diyorum. Geçmişin bu şekilde önüme çıkmasından utanç duyuyorum. Beni destekleyen herkesten özür diliyorum.

Mehmet Şef, yazışmaların maksadını aşan paylaşımlar olduğunu belirtti. Gözyaşlarına hakim olmakta zorlanan Uğur, bunu yaşadığı için utanç duyduğunu söyledi.

Güncellenme Tarihi : 30.11.2020 11:24

İLGİLİ HABERLER