Asayiş
  • 20.11.2022 16:41

Mersin'de üniversiteli kız kabusu yaşadı

Mersin'de üniversite 4. Sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Hatice Aslan iki arkadaşıyla yolda yürürken yanlarında hızla geçen motosikletli iki kişinin yüzüne attığı sıvı madde ile yaralandı. Acı içinde yere yığılan genç kız hastaneye kaldırıldı. Gözünde kornea bozukluğu olduğu için birini şimdi hiç açamıyor. Ağrılı 22 yaşındaki Hatice Aslan Mersin'de Ebelik bölümü 4. Sınıf öğrencisiydi ve KYK yurdunda kalıyordu. İddiaya göre 18 Kasım günü Mersin'de 2 arkadaşı ile birlikte yolda yürüdükleri sırada yanlarından geçen ve hiç tanımadığı motosikletli iki kişiden yüzüne bir sıvı atıldı.

Mersin’de üniversiteli kız kabusu yaşadı: Kötü kokuyordu çığlık çığlığa bağırdım!

Ağrılı 22 yaşındaki Hatice Aslan Mersin'de Ebelik bölümü 4. Sınıf öğrencisiydi ve KYK yurdunda kalıyordu. İddiaya göre 18 Kasım günü Mersin'de 2 arkadaşı ile birlikte yolda yürüdükleri sırada yanlarından geçen ve hiç tanımadığı motosikletli iki kişiden yüzüne bir sıvı atıldı.

Ne olduğu tespit edilmeyen sıvı Aslan'ın yüzünü ve gözünü yaktı. Acı içinde yere yığılan Aslan'ı gören arkadaşları panikle ne yapacaklarını bilemediler. Çevredekilerin yardımı ile hemen hastaneye kaldırıldı.

"KURŞUN DEĞDİ KAN AKTI SANDIM"
Yaşadığı korku dolu anları SABAH'a anlatan Hatice Aslan şunları söyledi.; " Mersinde 2. Çevre yolunda ben ve iki arkadaşım yürüyorduk. O sırada süratle yanımıza motorsiklet üzerinde iki şahıs yaklaştı ve yüzüme bir şey fırlattılar. O anki darbeyle yere yığıldım ve gözlerimi açamadım. Yüzümü hissetmedim uyuştu. Yüzümü elleyince yüzümden bir şeyler akıyordu. Kurşun değdiğini ve kanlar aktığını sandım.

Gözlerim yanıyordu ve attıkları sıvı kötü kokuyordu. Çığlık çığlığa bağırdım. Gözlerim görmüyordu. Çevreden insanlar geldi seslerini duydum. Beni oradaki restorana götürdüler. Yüzümü yıkadılar. Ambulans ve polisi aradıklarını söylediler. Ambulans geldi ben arkadaşım ile hastaneye götürüldüm.

Güncellenme Tarihi : 20.11.2022 16:44

İLGİLİ HABERLER