Gündem
  • 15.3.2013 22:35

Müslüman İngiliz'e 12 yıl hapis!..

Pakistan'da silah eğitim alan alan BBC'nin eski güvenlik görevlisi Richard Dart , ülkesine döndükten sonra müslümanların gösterilerine katılmıştı.
Ülkesinin askerlerinin müslüman ülkeleri işgalden vazgeçmesi için sokak gösterileri yapan Richard Dart 'ın çok sayıda siyasi videosu internette yayınlanmaya başlayınca polislerde peşine düştü.Kendiisi gibi müslüman olan İngiliz Richard Dart ile birlikte İngiltere'de terör eylemi planlamaktan aranan Richard Dart, ortadan kayboldu.
Dart ile birlikte hareket ettiği belirtilen İmran Mahmood (21) ve Jahangir Alom (26) tutuklanarak cezaevine konuldu. Jahangir Alom'un 22 yaşındaki eşi  Ruksana Begüm, bir intihar saldırısı planlamaktan tutuklandıktan sonra 12 ay hapse mahkum edildi.
Kraliyet düğününü ve Haçlı saldırılarını protesto etmekten aranan Richard Dart, önceki gün yakalandı.
Yakalanan 3 müslümanın da terör eğitimi aldıklarını itiraf ettikleri bildirildi.
Dart 12 yıl diğerleri 16 yıl hapse mahkum oldu.
HABERVİTRİNİ ÖZEL

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:10

İLGİLİ HABERLER