Spor
  • 10.4.2010 11:26

MUSTAFA DENİZLİ YILLIK 5TRİLYON LİRA OLAN RAKAMANI İNDİRDİ


BEŞİKTAŞ Kulübü, teknik direktörü Mustafa Denizli ile 1 yıllık daha sözleşme yaptı. Siyah beyazlıların resmi internet sitesinden, tecrübeli teknik adamla 1 Haziran 2010 - 1 Haziran 2011 tarihlerini kapsayan yeni sözleşmenin imzalandığı açıklandı.
Denizli, yeni sözleşmesi ile yılda 4 milyon 100 bin TL ücret alacak. Oysa deneyimli teknik adam, önceki sözleşmesi karşılığında siyah beyazlı kulüpten yıllık 2.5 milyon Euro (yaklaşık 5 milyon TL) kazanıyordu. Beşiktaşlı olduğunu sık sık tekrarlayan Mustafa Denizli böylece kulübü için 900 bin TL’lik bir fedakarlıkta bulundu.
Teşekkür ettiler
Başarılı çalıştırıcı yeni anlaşma sonrası, “Beşiktaş Teknik Direktörlüğü görevimin mesleki kariyerim boyunca en uzun süreli, en istikrarlı, en başarılı ve en çok gurur duyduğum çalışmam olabilmesi için elimden geleni yapacağım” dedi.
Beşiktaş Kulübü de açıklamasında, “Her fırsatta istikrardan yana olduğunu ifade eden yönetimimiz, lig ve saha sonuçlarından bağımsız olarak, futbol takımımızın sorumluluğunu Sayın Mustafa Denizli hocamıza emanet etmiştir. Bu vesileyle hocamıza, kulübümüzün ekonomik koşullarını göz önüne alarak, maddi anlamda yapmış olduğu fedakarlık nedeniyle de teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:51

İLGİLİ HABERLER